توزیع ۱ هزار ۲۰۰ راس مواشی بز وطنی برای ۴۰۰ فامیل سیلاب‌زده در ولایت غور

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۶ - ۱۰:۵۲
توزیع ۱ هزار ۲۰۰ راس مواشی بز وطنی برای ۴۰۰ فامیل سیلاب‌زده در ولایت غور

۲۶ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
 به تعداد ۱ هزار ۲۰۰ راس مواشی بز وطنی به ۴۰۰ فامیل سیلاب‌زده در شش ولسوالی ولایت غور توزیع گردید. این پروژه از سوی موسسه سی اچ ای و با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور به مرحله اجرا درآمد.
توزیع این مواشی با حضور نمایندگان مقام ولایت، ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و ریاست اقتصاد در ولسوالی‌های فیروزکوه، دولتیار، دولینه، مرغاب، شهرک و تولک انجام شد. برای هر نفر از مستحقین، سه راس بز همراه با بزغاله و چهار عدد سطل شیر دوشی به عنوان مساعدت توزیع گردید.
همچنین، نماینده تخنیکی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری در مورد نگهداری، تغذیه و حفظ الصحه بزهای حامله به مستفیدین معلومات ارایه کرد.
این پروژه در راستای حمایت از دهاقین سیلاب‌زده و تقویت توانمندی‌های اقتصادی آنان انجام شده است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۱۴:۷
Background image

برگزاری نشست مدیریت، احیاء و حفاظت از جنگلات در وزارت زراعت

۱۶ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
نشستی به‌منظور مدیریت، احیاء و حفاظت از جنگلات کشور به ریاست مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور مولوی عبدالحق مخدوم. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۸:۲۸
Background image

آغاز کمپاین مجادله علیه ملخ‌های مضره زراعتی در سمنگان

۱۶ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین مجادله علیه ملخ‌های مضره زراعتی از سوی مدیریت عمومی حفظ نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در شماری از ساحات این ولایت آغاز شده است.
به گفته. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۸:۲۶
Background image

در دو ولسوالی ولایت هلمند، تخم‌های اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای صدها تن از دهقانان توزیع شد

۱۶ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۸ شوال المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هلمند در هماهنگی با این اداره و با حمایت مالی مؤسسه «افغانستان نسل‌های آینده»، تخم‌های اصلاح‌شده جواری و. . .

بازگشت به خبرها