توزیع ۱ هزار  قطعه مرغ تخمی همراه با وسایل و خوراک آن برای خانواده‌های نیازمند در کابل

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱ - ۱۴:۱۹
توزیع ۱ هزار  قطعه مرغ تخمی همراه با وسایل و خوراک آن برای خانواده‌های نیازمند در کابل

۱ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت کابل با همکاری موسسه توانمندی مأموریت زنان در افغانستان، به تعداد ۱ هزار قطعه مرغ تخمی نوع گلدن را همراه با وسایل نگهداری و خوراک مخصوص مرغ‌ها برای ۵۰ خانواده بی‌بضاعت در ناحیه هفتم شهر کابل توزیع کرد.
مواد و وسایل توزیع‌شده شامل ۵ تن خوراک مرغ (کانسنتریت)، ۱۰۰ عدد آبخوره، ۱۰۰ عدد دانه‌خوره، ۵۰ قفس نگهداری مرغ‌ها، ۵۰ کیت صحی، و ۵۰ واکسین NDV بوده است. برای هر خانواده ۲۰ قطعه مرغ (شامل ۳ خروس)، ۱۰۰ کیلو خوراک مرغ، ۲ عدد آبخوره، ۲ عدد دانه‌خوره، یک قفس نگهداری، یک کیت صحی، و یک واکسین NDV توزیع شد.
این کمک‌ها با هدف بهبود معیشت خانواده‌های نیازمند از طریق تولید تخم‌مرغ و محصولات مرتبط، و همچنین ارتقای فعالیت‌های مالداری انجام شده است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۰:۷
Background image

ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در دشت‌های خیرآباد سمنگان

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان بخش  حفاظه نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در ساحه دشت خیرآباد ولسوالی خلم خبر می‌دهد.
این کمپاین. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۱۳
Background image

سفر هیئت اوزبیکستان به فاریاب و بازدید از باغ مشترک افغان–اوزبیک

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از کشور اوزبیکستان به رهبری ابدذکروف جمشید معین وزارت زراعت آن کشور، که در چارچوب یک سفر رسمی به افغانستان آمده بود، به ولسوالی خان‌چارباغ ولایت فاریاب سفر کرده و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۹
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد

۱ ثور  ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار، دو طرف. . .

بازگشت به خبرها