توزیع ۱۸۰ ذخیره‌گاه محصولات زراعتی در ولایت تخار

user-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۵/۱۱ - ۹:۹
توزیع ۱۸۰ ذخیره‌گاه محصولات زراعتی در ولایت تخار


۱۰ اسد ۱۴۰۱ ه‍.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار می‌گوید برای ۱۸۰ تن از دهقانان ولسوالی‌هار بهارک، خواجه‌غار و شهر تالقان ذخیره‌گاه محصولات زراعتی را به دسترس مردم قرار داده‌است.
این فعالیت‌ در همکاری موسسه بین المللی اکتید مقیم ولایت تخار که در چوکات پروژه (ارائه کمک‌های اضطراری و بهبودی برای تامین امنیت غذایی و دسترسی به معیشت در افغانستان) صورت گرفته‌است. این پروژه از سوی کشور فرانسه تمویل مالی شده‌است. اعضای اتحادیه‌ها و کوپراتیف‌های زراعتی تحت پوشش این برنامه قرار گرفته‌اند. این ذخیره‌گاه‌های فلزی دارای ۵۰۰ کیلوگرام ظرفیت می‌باشند.
همچنان افراد شامل این پروژه راجع به مدیریت بعد از رفع حاصل محصولات زراعتی توسط آموزگاران فنی موسسه اکتید آموزش دیدند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۵ - ۱۳:۴۳
Background image

دیدار رئیس اطلاعات و آگاهی عامه وزارت زراعت با اعضای اتحادیه‌های زراعتی و مالداری هرات

۲۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی شیرمحمد حاتمی رئیس اطلاعات و آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در سفری به ولایت هرات با حضور مولوی عبدالحی شاکر رئیس زراعت این ولایت، با اعضای. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۵ - ۱۲:۵۶
Background image

سفر رئیس اطلاعات و آگاهی عامه وزارت زراعت به ولایت هرات

۲۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی شیر محمد حاتمی رئیس اطلاعات، آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به همراه هیأتی از کارمندان این ریاست به ولایت هرات سفر کرد.
در جریان این سفر، وی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۵ - ۱۲:۲۶
Background image

توزیع بز شیرده به افراد بهبود یافته از اعتیاد در ولایت غزنی

۲۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش 
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی با همکاری موسسه «اکشن اید» و حمایت مالی این موسسه، برنامه توزیع بز شیرده را برای خانواده‌هایی اجرا کرد که اعضای آن‌ها پیش از. . .

بازگشت به خبرها