توزیع ۱۲ پایه ماشین لیزر لِول برای هموارسازی زمین‌ها در زون شرق

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۵ - ۹:۲۹
توزیع ۱۲ پایه ماشین لیزر لِول برای هموارسازی زمین‌ها در زون شرق

۲۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۳ ربیع‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار با همکاری اداره غذایی و زراعتی سازمان ملل متحد، ۱۲ پایه ماشین لیزر لِول را به هدف هموارسازی زمین‌ها و جلوگیری از ضایعات آب در سه ولایت زون شرق؛ ننگرهار، کنر و لغمان توزیع می‌نماید.
مولوی محمد ولی محسن رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار گفت که از جمله این ماشین‌ها، شش پایه آن در ولسوالی‌های پچیراگام، سررود، بهسود، کامه، بتی‌کوت و رودات به گروپ‌های دهقانان داده می‌شود.
محسن ماشین‌های لیزر لِول را در زمینه هموارسازی زمین و جلوگیری از ضایعات آب مؤثر خوانده و به دهقانان توصیه نمود که به شکل درست و سالم از آن استفاده نمایند.
انجینر خوشحال اصفي مسؤول اداره غذایی و زراعتی سازمان ملل متحد در زون شرق گفت که این یک برنامه آزمایشی است و در صورتی که موفقیت‌آمیز باشد، در آینده کمک‌های مشابه نیز به دهقانان دیگر صورت خواهد گرفت.
وی افزود که برای شماری از نمایندگان گروپ‌های دهقانان، آموزش سه‌روزه در بخش استفاده مؤثر از ماشین لیزر لِول، شناخت مزایا، مشکلات تخنیکی و سایر بخش‌های مرتبط توسط انجینران مسلکی آغاز گردیده و به زودی ماشین‌ها به دهقانان سپرده خواهند شد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۵۲
Background image

کمپاین تطبیق دواهای ضد کرم برای هزاران رأس مواشی در ننگرهار آغاز شد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با حمایت تخنیکی کمیته هالند برای افغانستان و تمویل مالی صندوق بین‌المللی انکشاف. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۴۸
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت ولایت اروزگان بازدید کرد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر کاری خود به ولایت اروزگان از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید کرده و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

رئیس زراعت پکتیا با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار کرد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
در مقام ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا، نشست هماهنگی میان مولوی سید امین هاشمی، رئیس این ریاست، و انجینر بسم‌الله بسمل، مسئول. . .

بازگشت به خبرها