توزیع گندم برای نزدیک به ۲۰۰ تن از باشنده‌گان ولایت دایکندی

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۳/۹ - ۱۰:۲۸
توزیع گندم برای نزدیک به ۲۰۰ تن از باشنده‌گان ولایت دایکندی

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی برای ۱۹۵ نفر از کارگران در ترمیم و پاک‌کاری سرک‌های شفاخانه زهرا بیات، سرک پیر باغ دشت، سرک شفاخانه صد بستر، سرک سیاتوت و چاردار، سرک میش‌ها، و سرک سوختوک شامل برنامه کار در مقابل غذا شده‌بودند گندم توزیع گردید.
در توزیع این گندم توسط نماینده گان ادارات ریاست زراعت، شاروالی، انکشاف دهات، نظارت و تعقیب فرامین و احکام، ارشاد، حج و اوقاف حضور داشتند. برای هر نفر کارگر ساده در روز به مقدار۸ کیلو گرام گندم، برای سر کارکر مقدار۱۰ کیلو گرام گندم و برای انجینر به مقدار۱۴ کیلو گندم در فی روز توزیع گردید.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۲:۵۱
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای ۷۵ دهقان در ولسوالی نېش کندهار

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار به همکاری تخنیکی مؤسسه NRC و تحت نظارت مسؤولان زراعت و مالداری ولسوالی نېش، برای ۷۵ دهقان این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۲:۴۹
Background image

توزیع پیاز، سیر و کود کیمیاوی برای دهقانان ولسوالی‌های خانقاه و آقچه جوزجان

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به همکاری موسسه داکار، برنامه توزیع پیاز، سیر و کودهای کیمیاوی را برای دهقانان ولسوالی‌های خانقاه و آقچه اجرا کرد.
در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۱:۳۷
Background image

توزیع بزهای شیری برای خانواده‌های مستحق در ولسوالی دولت‌آباد بلخ

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایتی برای بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های بی‌بضاعت، برای ۴۰ خانواده مستحق در ولسوالی دولت‌آباد ولایت بلخ، بزهای شیری توزیع شد.
این برنامه از سوی. . .

بازگشت به خبرها