توزیع کود کیمیاوی برای قطعات نمایشی سویابین در تخار

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۱ - ۱۲:۰
توزیع کود کیمیاوی برای قطعات نمایشی سویابین در تخار

۱۱ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار به منظور تقویت فعالیت‌های زراعتی و حمایت از دهاقین، برای قطعات نمایشی سویابین کود کیمیاوی توزیع کرد.
در این برنامه که با همکاری تخنیکی کارمندان ترویج و همکاری مالی دفتر سازمان خواراک  و زراعت ملل متحد (FAO)  اجرا شد، ۱ هزار ۵۰۰ کیلوگرام کود کیمیاوی یوریا و ۱ هزار ۵۰۰ کیلوگرام کود کیمیاوی DAP از نوع روسی در اختیار دهاقین قرار گرفت.
این اقدام با هدف بهبود حاصل‌خیزی زمین، افزایش حاصلات و تشویق دهاقین به استفاده از روش‌های مؤثر زراعتی عملی گردید.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۰:۷
Background image

ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در دشت‌های خیرآباد سمنگان

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان بخش  حفاظه نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در ساحه دشت خیرآباد ولسوالی خلم خبر می‌دهد.
این کمپاین. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۱۳
Background image

سفر هیئت اوزبیکستان به فاریاب و بازدید از باغ مشترک افغان–اوزبیک

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از کشور اوزبیکستان به رهبری ابدذکروف جمشید معین وزارت زراعت آن کشور، که در چارچوب یک سفر رسمی به افغانستان آمده بود، به ولسوالی خان‌چارباغ ولایت فاریاب سفر کرده و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۹
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد

۱ ثور  ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار، دو طرف. . .

بازگشت به خبرها