توزیع چهار عراده موترسایکل برای کارمندان بخش عشر و زکات در غور

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۵ - ۹:۱۳
توزیع چهار عراده موترسایکل برای کارمندان بخش عشر و زکات در غور

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور چهار عراده موترسایکل را برای کارمندان بخش عشر و زکات در ولسوالی‌های ساغر، تولک، مرغاب و لعل‌وسرجنگل توزیع کرد.
این موترسایکل‌ها از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای تسهیل و تسریع فعالیت‌های ساحوی عشر و زکات در نظر گرفته شده بود و در حضور رئیس زراعت غور شیخ حفیظ‌الله محفوظ، آمرین و کارمندان این بخش به مستفیدین سپرده شد.
رئیس زراعت ولایت غور هنگام توزیع موترسایکل‌ها از کارمندان عشر و زکات خواست تا از وسایط دست‌داشته در راستای تحقق اهداف کاری اداره و به‌ویژه در زمینه جمع‌آوری بهتر محصولات عشر و زکات استفاده مؤثر نمایند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۵۲
Background image

کمپاین تطبیق دواهای ضد کرم برای هزاران رأس مواشی در ننگرهار آغاز شد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با حمایت تخنیکی کمیته هالند برای افغانستان و تمویل مالی صندوق بین‌المللی انکشاف. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۴۸
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت ولایت اروزگان بازدید کرد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر کاری خود به ولایت اروزگان از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید کرده و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

رئیس زراعت پکتیا با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار کرد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
در مقام ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا، نشست هماهنگی میان مولوی سید امین هاشمی، رئیس این ریاست، و انجینر بسم‌الله بسمل، مسئول. . .

بازگشت به خبرها