توزیع پول نقد و مواد زراعتی برای دهقانان ولسوالی دولینه ولایت غور

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۱/۱۴ - ۱۱:۲۴
توزیع پول نقد و مواد زراعتی برای دهقانان ولسوالی دولینه ولایت غور

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور برای ۳۴۸ نفر دهقان ولسوالی دولینه در قالب پروژه کمک اضطراری معیشت روستای مواد زراعتی و پول نقد توزیع نمود.
این کمک تحت نظر مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی دولینه به کمک و همکاری موسسه افغان اید تهیه شده بود که شامل گندم اصلاح شده بذری، کود کیمیاوی و پول نقد بود.
به هریک از ۱۲۰دهقان یک بوری گندم اصلاح شده بذری یک بوری کود DAP یا(سیاه) ویک بوری کود یوریا( سفید) که جمعا مقدار۱۸ متریک تن مواد زراعتی، برای ۲۲۸ نفر دهقان به هر نفر مبلغ(۱۰۵۰۰) افغانی پول نقد به منظور خریداری مواد زراعتی نیز توزیع گردید.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۵:۴۲
Background image

آغاز نهال‌شانی و سروی باغچه‌های کوچک در ولسوالی بگرام ولایت پروان

۲۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه نهال‌شانی در ولسوالی بگرام  ولایت پروان در بخش انکشاف علفچرها و جنگلات با حضور مولوی روح‌الله روحانی رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، آمر تنظیم منابع. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۴:۳۷
Background image

افتتاح رسمی دو پروژه بزرگ آبیاری در ولسوالی‌های خواجه‌موسی و خانچهارباغ فاریاب

۲۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش 
دو پروژه مهم زیربنایی در بخش مدیریت منابع آب به‌هدف تغذیه آب‌های تحت‌الارضی و کاهش اثرات خشک‌سالی از از بودیجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در ولسوالی‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۴:۳۳
Background image

جلسه شورای عالی صندوق وجهی انکشاف زراعتی برگزار شد

۲۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
سیزدهمین جلسه شورای عالی صندوق وجهی انکشاف زراعتی به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری و با حضور انجنیر عبدالغفور غفاری، رییس عمومی صندوق وجهی انکشاف. . .

بازگشت به خبرها