توزیع پول نقد برای کارگران در ولسوالی گلدره کابل

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۲ - ۱۱:۵۱
توزیع پول نقد برای کارگران در ولسوالی گلدره کابل

۱۲ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
برای ۳۹۰ نفر کارگر که در بخش‌هایی چون حفر چقورک‌ها و ساخت چکدم‌ها در ولسوالی گلدره ولایت کابل مصروف کار بودند، پول نقد توزیع شد.
این روند از سوی موسسه پکو و با همکاری مدیریت خدمات زراعتی این ولسوالی انجام شد. پرداخت‌ها در حضور مسئولان ولسوالی صورت گرفته و در مقابل ۲۰ روز کار، به هر کارگر مبلغ تعیین‌شده پرداخت شده است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۳ - ۱۰:۲۵
Background image

بازدید هیئت وزارت زراعت از مسلخ آقچه جوزجان

۲۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به سرپرستی مفتی ذاکرالله ذاکر رییس عمومی مالداری و صحت حیوانی، همراه با مشاوران مقام وزارت میرویس خوگیانی و محمد ولی وزیری، در. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۳ - ۹:۳۰
Background image

بازسازی ۲۰ باب طویله در ولسوالی چمتال ولایت بلخ

۲۳ سنبله ۱۴۰۴  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ به همکاری دفتر کمیته هالند ۲۰ باب طویله را در قریه آسیاب شراف ولسوالی چمتال بازسازی می‌کند.
این طویله‌ها که قبلاً توسط دفتر. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۳ - ۹:۹
Background image

کندهار؛ برای ۱۵۰ دهقان برنامه آموزشی اقلیم آغاز شد

۲۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
در ولایت کندهار، از سوی «ریاست سازگاری سکتور زراعت و مالداری با تغییرات اقلیمی» مربوط به وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در پنج ولسوالی «لوړه. . .

بازگشت به خبرها