توزیع وسایل کار برای ۲۹ خانم در ولسوالی بلخ

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۸/۲۳ - ۱۵:۱۳
توزیع وسایل کار برای ۲۹ خانم در ولسوالی بلخ

۲۳ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ به همکاری موسسه پاملرنه، به ۲۹ خانم که قبلاً در ولسوالی بلخ سروی و انتخاب شده بودند، وسایل مورد نیاز برای ساخت مربا و آچار توزیع کرد.
 هر خانم ۲۴ قلم اجناس دریافت کرد که شامل دیگ آشپزی، کارد آشپزی، اجاق گاز، بالون گاز، فرش پلاستیکی، ماشین‌های پرس و جوس، بوتل‌های شیشه‌ای و سایر وسایل مربوط به آشپزی و کار در این زمینه بود.
 این اقدام با هدف حمایت از زنان و تقویت مهارت‌های اقتصادی آن‌ها انجام شد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۰:۴۰
Background image

جلسه هماهنگی ریاست زراعت دایکندی با مؤسسات همکار برگزار شد

۲۳ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هماهنگی میان مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی و نمایندگان مؤسسات همکار برگزار شد.
در این جلسه، نمایندگان مؤسسات همکار گزارش فعالیت‌ها و برنامه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۰:۲۷
Background image

بازدید رئیس زراعت تخار از فارم زراعتی باغ ذخیره شهر تالقان

۲۳ سنبله ۱۴۰۵  هـوش
قاری قطب‌الدین دهنوی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، همراه با انجنیر احسان‌الله سراجی متخصص زراعت این ریاست، از فارم زراعتی باغ ذخیره شهر تالقان بازدید و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۲ - ۱۵:۲۴
Background image

حاصلات پسته در بدخشان نسبت به سال گذشته ۲۰ درصد افزایش یافته است

۲۲ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
بر اساس گزارش آمریت تنظیم منابع طبیعی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، حاصلات پسته در این ولایت در سال جاری نسبت به سال گذشته حدود ۲۰ درصد افزایش یافته است. . .

بازگشت به خبرها