توزیع وسایل کار برای ۲۹ خانم در ولسوالی بلخ

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۸/۲۳ - ۱۵:۱۳
توزیع وسایل کار برای ۲۹ خانم در ولسوالی بلخ

۲۳ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ به همکاری موسسه پاملرنه، به ۲۹ خانم که قبلاً در ولسوالی بلخ سروی و انتخاب شده بودند، وسایل مورد نیاز برای ساخت مربا و آچار توزیع کرد.
 هر خانم ۲۴ قلم اجناس دریافت کرد که شامل دیگ آشپزی، کارد آشپزی، اجاق گاز، بالون گاز، فرش پلاستیکی، ماشین‌های پرس و جوس، بوتل‌های شیشه‌ای و سایر وسایل مربوط به آشپزی و کار در این زمینه بود.
 این اقدام با هدف حمایت از زنان و تقویت مهارت‌های اقتصادی آن‌ها انجام شد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۵:۴۹
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت ولایت میدان وردک بازدید کرد

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر رسمی خود به ولایت میدان وردک از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید و با. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۵:۳۹
Background image

اشتراک مسئولان وزارت زراعت در سمپوزیم توسعه نیروی کار وترنری افغانستان

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در سمپوزیم توسعه نیروی کار وترنری افغانستان که تحت عنوان «از آموزش تا ارائه خدمات باکیفیت وترنری» در هوتل کابل استار برگزار شده. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۱:۵۲
Background image

ایجاد ۳۵ قطعه نمایشی لوبیا و ماش برای ترویج کشت حبوبات در ولایت تخار

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، به‌منظور حمایت از دهقانان، ترویج کشت حبوبات و افزایش تولید در واحد سطح، ۳۵ قطعه نمایشی شامل ۲۰ قطعه لوبیا و ۱۵ قطعه ماش را. . .

بازگشت به خبرها