توزیع وسایل کار برای ۲۹ خانم در ولسوالی بلخ

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۸/۲۳ - ۱۵:۱۳
توزیع وسایل کار برای ۲۹ خانم در ولسوالی بلخ

۲۳ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ به همکاری موسسه پاملرنه، به ۲۹ خانم که قبلاً در ولسوالی بلخ سروی و انتخاب شده بودند، وسایل مورد نیاز برای ساخت مربا و آچار توزیع کرد.
 هر خانم ۲۴ قلم اجناس دریافت کرد که شامل دیگ آشپزی، کارد آشپزی، اجاق گاز، بالون گاز، فرش پلاستیکی، ماشین‌های پرس و جوس، بوتل‌های شیشه‌ای و سایر وسایل مربوط به آشپزی و کار در این زمینه بود.
 این اقدام با هدف حمایت از زنان و تقویت مهارت‌های اقتصادی آن‌ها انجام شد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۹ - ۹:۴۴
Background image

بازدید هیئت امارت اسلامی افغانستان از کارخانه بلاز بلاروس

 

۲۹ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئت  امارت اسلامی افغانستان به رهبری مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر به جمهوری بلاروس، از کارخانه شرکت «بلاز» (BelAZ) در شهر منسک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۹ - ۹:۳۶
Background image

برگزاری دومین نشست کمیسیون مشترک اقتصادی و تجاری افغانستان و بلاروس در منسک


۲۹ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
دومین نشست کمیسیون مشترک اقتصادی و تجاری افغانستان و بلاروس، به ریاست مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، و یوری گورلوف وزیر زراعت و غذا جمهوری بلاروس در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۹ - ۹:۳۴
Background image

احداث ۱۲۰ باغ گیلاس در چهار ولسوالی تخار در چارچوب برنامه بدیل معیشت

عبدالخالق محجوب، رئیس معیشت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر به ولایت تخار با قاری قطب‌الدین دهنوی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، دیدار و درباره روند تطبیق پروژه. . .

بازگشت به خبرها