توزیع وسایل کار برای ۲۹ خانم در ولسوالی بلخ

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۸/۲۳ - ۱۵:۱۳
توزیع وسایل کار برای ۲۹ خانم در ولسوالی بلخ

۲۳ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ به همکاری موسسه پاملرنه، به ۲۹ خانم که قبلاً در ولسوالی بلخ سروی و انتخاب شده بودند، وسایل مورد نیاز برای ساخت مربا و آچار توزیع کرد.
 هر خانم ۲۴ قلم اجناس دریافت کرد که شامل دیگ آشپزی، کارد آشپزی، اجاق گاز، بالون گاز، فرش پلاستیکی، ماشین‌های پرس و جوس، بوتل‌های شیشه‌ای و سایر وسایل مربوط به آشپزی و کار در این زمینه بود.
 این اقدام با هدف حمایت از زنان و تقویت مهارت‌های اقتصادی آن‌ها انجام شد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۱۲:۵۷
Background image

برگزاری نشست هماهنگی برای ایجاد سهولت‌ها به مراجعین در ریاست زراعت بلخ

۱۳ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست هماهنگی به منظور ایجاد سهولت‌ها برای مراجعین و تنظیم بهتر روند دیدار با رئیس و آمرین در ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ برگزار شد.
این نشست به رهبری رئیس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۱۲:۴۸
Background image

آغاز کمپاین مبارزه با آفت ملخ در ولسوالی‌های بلخ

۱۳ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین مبارزه علیه آفت ملخ از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در شماری از ولسوالی‌های این ولایت آغاز گردید. این برنامه تحت نظارت رئیس زراعت بلخ و بر اساس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۱۲:۳۸
Background image

آغاز کمپاین سروی و مجادله علیه ملخ‌های مضره در بغلان

۱۳ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین سروی و مجادله علیه ملخ‌های مضره زراعتی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان آغاز گردید. این برنامه تحت هدایت مولوی عبدالکریم حذیفه رئیس زراعت بغلان و. . .

بازگشت به خبرها