توزیع وسایل زراعتی برای سبزخانه‌ها در ولسوالی دهدادی بلخ

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۰:۲۴
توزیع وسایل زراعتی برای سبزخانه‌ها در ولسوالی دهدادی بلخ

۲۷ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از توزیع تخمیانه‌جات سبزیجات و وسایل مورد نیاز زراعتی برای سبزخانه‌ها در ولسوالی دهدادی خبر داد.
این برنامه با حضور مولوی حسیب‌الله عبیده مدیر عمومی خدمات زراعتی و مالداری ولسوالی دهدادی، عبدالغیور متخصص باغداری و سبزیجات ریاست زراعت ولایت بلخ و تیم تخنیکی مؤسسه انکشاف سنایی تطبیق گردید. در جریان این برنامه، وسایل زراعتی و تخمیانه‌جات سبزیجات، از مرحله آماده‌سازی زمین تا پروسس، برای سبزخانه‌های ایجادشده در قریه‌های مختلف توزیع شد.
مسئولان می‌گویند که این سبزخانه‌ها پیش از این در قریه‌های کرملک، هزارجریب، شیخ‌آباد، شیرمست و شیرآباد ایجاد شده بودند و با فراهم‌شدن تجهیزات لازم، زمینه برای افزایش تولیدات سبزیجات و بهبود معیشت خانواده‌های روستایی فراهم می‌گردد.
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ تأکید می‌کند که حمایت از سبزخانه‌ها و توسعه فعالیت‌های زراعتی پایدار، از اولویت‌های این ریاست بوده و چنین برنامه‌ها به‌گونه دوامدار در ولسوالی‌های مختلف ادامه خواهد یافت.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۱ - ۱۵:۲۸
Background image

جلسه تعارفی معین جدید مالی و اداری وزارت زراعت با ریاست‌های تحت اثر برگزار شد

۱۱ دلوی ۱۴۰۴هـ.ش

جلسه تعارفی مولوی نورالدین‌عمیر، معین جدید مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با روسا و آمران تحت اثر این معینیت دایر شد.

در این جلسه، روسا و کارمندان. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۱ - ۱۴:۹
Background image

بازدید رئیس عمومی پلان وزارت زراعت از شرکت ختیځ زلاند در ولایت لغمان

۱۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

مولوی عبدالغفور رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های  وزارت زراعت، آبیاری و مالداری همراه با هیأت همراه از شرکت ختیځ زلاند در ولایت لغمان بازدید به‌عمل آورد.

حاجی. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۱ - ۱۱:۴۷
Background image

تغییر و انتصاب روسای جدید زراعت در ولایات ننگرهار و لغمان

۱۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۱۲ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

مولوی محمد ولی محسن، رئیس پیشین زراعت ولایت ننگرهار، به عنوان رئیس زراعت ولایت نورستان و مولوی عبد الستار محمد به عنوان رئیس جدید زراعت. . .

بازگشت به خبرها