توزیع وسایل القاح مصنوعی برای داکتران وترنر در ولایت جوزجان

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۵ - ۱۰:۵۴
توزیع وسایل القاح مصنوعی برای داکتران وترنر در ولایت جوزجان

۵ جدی ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به همکاری موسسه اکتید، ۱۹ قلم وسایل و تجهیزات القاح مصنوعی را برای چهار داکتر وترنر در مرکز و سه ولسوالی تحت پوشش توزیع کرد. 
این اقدام پس از سپری شدن یک برنامه آموزشی ده‌روزه در شهر مزار شریف انجام شد که به هدف ارتقای سطح آگاهی داکتران وترنر در بخش القاح مصنوعی برگزار گردیده بود.
هدف از اجرای چنین برنامه‌هایی رشد و انکشاف سکتور مالداری و بهبود کیفیت خدمات صحی وترنری در سطح ولسوالی‌ها برای حمایت از مالداران است. این اقدام به‌عنوان گامی مؤثر در راستای تقویت جوامع مالداری و ارتقای ظرفیت خدمات صحی حیوانی محسوب می‌شود.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۶:۱۵
Background image

بازدید هیئت سازمان خوراک و زراعت ملل متحد از فارم‌های تحقیقاتی کندهار

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی از سازمان خوراک و زراعت ملل متحد از فارم‌های تحقیقاتی کوهکران و سبزیجات مربوط ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با همراهی مسئولان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۶:۷
Background image

توزیع تخم‌های اصلاح‌شده لوبیا و کودهای کیمیاوی برای ۶۵۰ تن از دهقانان در کندز

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور حمایت از دهقانان، افزایش حاصلات زراعتی و بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های دهقانی، برنامه توزیع تخم‌های اصلاح‌شده لوبیا و کودهای کیمیاوی در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۵:۵۵
Background image

توزیع ۳۵۰ پایه ماشین درو برای دهاقین پنجشیر؛ گامی در جهت زراعت میکانیزه

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع ۳۵۰ پایه ماشین درو برای دهاقین مستحق در ولسوالی پریان ولایت پنجشیر، از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت و با همکاری کمیته بین‌المللی صلیب سرخ آغاز. . .

بازگشت به خبرها