توزیع واکسین و ادویه پرازیتی برای حمایت از مالداران در بلخ

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۳ - ۱۰:۳۸
توزیع واکسین و ادویه پرازیتی برای حمایت از مالداران در بلخ

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از توزیع واکسین و ادویه پرازیتی برای حمایت از جوامع مالداری در این ولایت خبر داد.
بر اساس معلومات آمریت مالداری و صحت حیوانی، این برنامه به همکاری مالی یک مؤسسه در شش ولسوالی تحت پوشش اجرا شد که طی آن ۴۵ هزار دوز واکسین انتروتوکسیمیا، ۱۲۶۰۰ دوز واکسین بیماری دهان و پا و ۴۰۰ بوتل شربت پرازیتی برای ۳۰ نفر از مسؤولان واحدهای ساحوی توزیع گردید.
هدف از این برنامه، کنترل و پیشگیری بیماری‌های حیوانی و حمایت از مالداران در ولایت بلخ عنوان شده است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۸ - ۱۴:۳۸
Background image

توزیع مرغ‌های تخمی و خوراکه برای ۲۰ فامیل بی‌بضاعت در ولسوالی استالف کابل

۱۸ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۶ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در همکاری  موسسه فرهنگی، آموزشی و اجتماعی زنان ، مرغ‌های تخمی و خوراکه را برای ۲۰ فامیل بی‌بضاعت در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۸ - ۱۴:۲۲
Background image

توزیع ۵۰ هزار دوز واکسین نشخوارکنندگان کوچک در کابلتوزیع ۵۰ هزار دوز واکسین نشخوارکنندگان کوچک در کابل

۱۸ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۶ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در همکاری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد ۵۰ هزار دوز واکسین نشخوارکنندگان کوچک را در ۱۴ ولسوالی این. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۸ - ۱۴:۱۴
Background image

دیدار رئیس زراعت کندز با مسئول اقتصادی صلیب سرخ در شمال

۱۸ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۶ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
مولوی نیاز محمد عابد، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، با اکرام‌الدین امیری، مسئول اقتصادی کمیته صلیب سرخ در شمال، دیدار کرد و پیرامون. . .

بازگشت به خبرها