توزیع واکسین‌های حیوانی در ولایت بغلان

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۱۰/۸ - ۱۲:۲
توزیع واکسین‌های حیوانی در ولایت بغلان

۸ جدی ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان با همکاری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد مقیم زون شمال‌شرق، برنامه توزیع واکسین‌های حیوانی را به‌منظور پیشگیری از بیماری‌های حیوانی در این ولایت برگزار کرد.
بر اساس این برنامه، ۸۰ هزار دوز واکسین بیماری طاعون نشخوارکننده‌گان کوچک (PPR)، ۳۰ هزار دوز واکسین بیماری طبق (FMD) و ۵۰ هزار دوز واکسین بیماری آبله جلدی گاوها (LSD) برای ۴۰ مسئول کلینیک‌های صحت حیوانی در ۱۶ واحد اداری بغلان توزیع شد.
این محفل که در هوتل تاج محل برگزار شد، با سخنرانی داکتر عنایت همدرد، نماینده سازمان خوراک و زراعت ملل متحد آغاز گردید. او در مورد جزئیات کمپاین تطبیق واکسین‌ها توضیحات مفصلی ارائه کرد. سپس رئیس زراعت بغلان از همکاری‌های همیشگی این سازمان تشکر کرده و بر تقویت همکاری‌ها در آینده تأکید نمود.
در پایان، داکتر تاج محمد احمدزی، آمر خدمات مالداری و صحت حیوانی، بر تطبیق درست واکسین‌ها و جلوگیری از ضایعات در جریان این پروسه تأکید کرد و از مسئولین کلینیک‌ها خواست توجه جدی به این موضوع داشته باشند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۸ - ۱۶:۳۹
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با تاجر قرغزستان

مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری، با  ارلیست آکونبکوف«Erlist Akunbekov»  رییس شرکت "بای دهقان" و مسوول هیات مدیره انجمن توسعه کشاورزی جمهوری قرغزستان در دفتر معینیت زراعت و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۸ - ۱۳:۴۲
Background image

بازدید وزیر زراعت از کمپلکس فابریکه‌های بخارا و تأکید بر همکاری‌های مشترک در بخش لبنیات

۲۸ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در جریان سفرش به شهر بخارای کشور ازبکستان، از یک کمپلکس بزرگ صنعتی بازدید کرد که شامل ۳۵. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۸ - ۱۳:۲۶
Background image

بازدید وزیر زراعت از بزرگ‌ترین سبزخانه بخارا و تأکید بر همکاری در بخش تکثیر انساج نباتی

۲۸ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان در جریان سفرش به شهر بخارای کشور ازبکستان، از یکی از بزرگ‌ترین سبزخانه‌های این شهر بازدید کرد که. . .

BACK TO NEWS