توزیع نهال‌های مثمر برای باغداران در ولسوالی سیاگرد غوربند ولایت پروان

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱/۶ - ۱۳:۲۲
توزیع نهال‌های مثمر برای باغداران در ولسوالی سیاگرد غوربند ولایت پروان

۶ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
بر اساس هدایت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، امروز مؤسسه ارتقای اجتماعی برای ۲۰ باغدار در ولسوالی سیاگرد غوربند نهال‌های مثمر توزیع کرد.
در این برنامه، برای هر باغدار ۱۰۰ اصله نهال زردآلو ریشه‌دار داده شد که در مجموع ۲۰۰۰ نهال توزیع گردید. این روند با حضور ولسوال سیاگرد غوربند، امر امور زراعتی ریاست زراعت پروان، سرپرست مدیریت خدمات زراعتی و مالداری، مسئول مؤسسه ارتقای اجتماعی و نماینده اقتصاد اجرا شد.
مسئولان تأکید کردند که توزیع این نهال‌ها در راستای توسعه باغداری و افزایش محصولات زراعتی نقش مهمی دارد و از باغداران خواستند تا در نگهداری و پرورش این نهال‌ها تلاش کنند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۶:۱۲
Background image

در کندهار کار ساخت ۱۵ باب سبزخانه به ارزش ۶.۱ میلیون افغانی آغاز شد

۳۱ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۵ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با حمایت مالی برنامه انکشافی ملل متحد، همکاری تخنیکی مؤسسه بنیاد صلح و تحت نظارت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۶:۹
Background image

زمین از سوی وزارت زراعت به وزارت معارف انتقال داده شد

۳۱ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۵ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
مسئولان ریاست امور اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری می‌گویند که بر اساس فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین، قرارداد انتقال زمین میان ریاست. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۶:۵
Background image

در ننگرهار برای صدها خانواده ماشین‌های خشک‌کردن سبزیجات و میوه‌ها توزیع شد و ساخت سبزخانه‌ها آغاز گردید

۳۱ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۵ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
در نتیجه تلاش‌های ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با حمایت مالی سازمان غذا و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه مشورتی و. . .

بازگشت به خبرها