توزیع نهال‌های مثمر بادام برای ایجاد باغ‌های نمایشی در ولسوالی نهرشاهی

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۹:۵۸
توزیع نهال‌های مثمر بادام برای ایجاد باغ‌های نمایشی در ولسوالی نهرشاهی

۶ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ از توزیع نهال‌های مثمر بادام برای ایجاد باغ‌های نمایشی در ولسوالی نهرشاهی خبر می‌دهد. این برنامه از بودجه ریاست معیشت بدیل وزارت زراعت، آبیاری و مالداری تمویل گردیده و پس از سروی و انتخاب دهاقین واجد شرایط، عملی شده است.
در این برنامه، برای ۲۵ تن از دهاقین قریه‌جات ولسوالی نهرشاهی، به‌گونه مساوی برای هر دهقان در یک جریب زمین، ۱۲۵ اصله نهال مثمر بادام توزیع گردید که در مجموع به ۳۱۲۵ اصله نهال می‌رسد. هدف از اجرای این برنامه، ایجاد باغ‌های معیاری، ترویج باغداری و بهبود وضعیت اقتصادی دهاقین عنوان شده است.
مراسم توزیع نهال‌ها با حضور مسئولان تخنیکی ریاست زراعت برگزار شد و آنان بر اهمیت توسعه باغداری، استفاده از روش‌های معیاری در احداث باغ‌ها و نقش این‌گونه برنامه‌ها در افزایش حاصلات زراعتی تأکید نمودند.
گفتنی است که برنامه‌های معیشت بدیل وزارت زراعت در راستای حمایت از دهاقین، توسعه باغداری و تقویت منابع عایداتی آنان در مناطق مختلف کشور ادامه دارد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۵۸
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بامیان

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهار سال ۱۴۰۵ تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری با همکاری مؤسسات همکار در ولایت بامیان رسماً آغاز شد.
این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۱:۱
Background image

غرس بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار در ریاست زراعت غور

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری غور اعلام کرده است که در ادامه کمپاین نهال‌شانی و به مناسبت فرارسیدن سال جدید، بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار از سوی پرسونل این اداره غرس گردیده. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۳۸
Background image

ختم دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم در ریاست زراعت دایکندی

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم که از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و بخش دعوت و ارشاد آن ریاست به‌منظور ارتقای آگاهی دینی، تقویت درک مفاهیم و احکام اسلامی و ایجاد. . .

بازگشت به خبرها