توزیع نزدیک به ۹۰ هزار دوز واکسین لمپی‌اسکین برای آغاز کمپاین واکسیناسیون گاوها در کاپیسا

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۱:۲۰
توزیع نزدیک به ۹۰ هزار دوز واکسین لمپی‌اسکین برای آغاز کمپاین واکسیناسیون گاوها در کاپیسا

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا با همکاری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد (FAO)، روند توزیع واکسین بیماری لمپی‌اسکین (آبله پوستی گاوی) را برای آغاز کمپاین سراسری واکسیناسیون در این ولایت آغاز کرد.
در این برنامه، کارمندان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در هماهنگی با ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا، واکسین‌های مورد نیاز را با حضور مولوی روح‌الله روحانی رئیس زراعت این ولایت، به هفت واحد ساحوی وترنری و ۱۸ تن از داکتران سکتور خصوصی که مسئول اجرای کمپاین در هفت ولسوالی و مرکز کاپیسا هستند، توزیع کردند.
قرار است در جریان این کمپاین، ۸۹ هزار و ۷۰۰ دوز واکسین لمپی‌اسکین مطابق سهمیه تعیین‌شده در ولسوالی‌های حصه اول کوهستان، حصه دوم کوهستان، کوه‌بند، محمود راقی، نجراب، تگاب، اله‌سای و مرکز ولایت بر گاوها تطبیق شود.
مسئولان ریاست زراعت کاپیسا می‌گویند با توجه به اینکه شمار گاوها در این ولایت از ۲۰۰ هزار رأس فراتر می‌رود، پیشنهاد افزایش سهمیه واکسین به سازمان خوراک و زراعت ملل متحد ارائه شده است. مسئولان این سازمان نیز برای ادامه همکاری و گسترش خدمات واکسیناسیون به‌منظور کنترل و ریشه‌کن‌سازی بیماری لمپی‌اسکین اعلام آمادگی کرده‌اند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۸ - ۱۴:۴۵
Background image

جلسه کمیته حفاظت از جنگلات و جلوگیری از قاچاق چوب در وزارت زراعت برگزار شد

۱۸ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه کمیته حفاظت از جنگلات و جلوگیری از قاچاق چوب امارت اسلامی افغانستان، به ریاست مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۸ - ۱۳:۲۵
Background image

کمپاین واکسیناسیون بیماری جلدی حیوانات در ولایت سرپل آغاز شد

۱۷ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۵ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل، از آغاز کمپاین واکسیناسیون بیماری جلدی حیوانات  LSD یا بیماری جلدی حیوانات در سطح مرکز و ولسوالی‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۸ - ۱۱:۴۰
Background image

سروی ۶ هزار دهقان برای توزیع گندم بذری اصلاح‌شده در تخار تکمیل شد

۱۷ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، روند سروی و شناسایی ۶ هزار دهقان واجد شرایط را به‌منظور توزیع گندم بذری اصلاح‌شده و کودهای کیمیاوی در کمپاین خزانی، با. . .

بازگشت به خبرها