توزیع مواد و ایجاد قوریه نهال در ولسوالی زاری ولایت بلخ

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۱ - ۱۲:۵
توزیع مواد و ایجاد قوریه نهال در ولسوالی زاری ولایت بلخ

۲۱ دلو ۱۴۰۴  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری دفتر  اکتید (ACTED) در  ولسوالی زاری آن ولایت ، یک باب قوریه نهال را  در قریه میرزای این ولسوالی به مساحت یک جریب زمین احداث می کند. این برنامه به هدف تقویت تولید نهال‌های مثمر و غیرمثمر و حمایت از انکشاف سکتور زراعت راه‌اندازی شده است.
به منظور ایجاد و تقویت این قوریه، مقدار قابل توجهی از مواد و تجهیزات زراعتی شامل کودهای کیمیایی و حیوانی، تخم‌های بذری انواع درختان مثمر و غیرمثمر، وسایل کاری و ابزارهای باغداری توزیع گردید.
مواد متذکره به قاری حفیظ‌الله، مدیر عمومی خدمات زراعتی، تسلیم داده شد و قرار است در آینده نزدیک کار عملی ایجاد قوریه نهال در ساحه تعیین‌شده آغاز گردد. مسئولان هدف از این اقدام را افزایش تولید نهال، بهبود فضای سبز و حمایت از دهقانان منطقه عنوان کردند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۶:۱۵
Background image

بازدید هیئت سازمان خوراک و زراعت ملل متحد از فارم‌های تحقیقاتی کندهار

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی از سازمان خوراک و زراعت ملل متحد از فارم‌های تحقیقاتی کوهکران و سبزیجات مربوط ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با همراهی مسئولان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۶:۷
Background image

توزیع تخم‌های اصلاح‌شده لوبیا و کودهای کیمیاوی برای ۶۵۰ تن از دهقانان در کندز

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور حمایت از دهقانان، افزایش حاصلات زراعتی و بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های دهقانی، برنامه توزیع تخم‌های اصلاح‌شده لوبیا و کودهای کیمیاوی در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۵:۵۵
Background image

توزیع ۳۵۰ پایه ماشین درو برای دهاقین پنجشیر؛ گامی در جهت زراعت میکانیزه

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع ۳۵۰ پایه ماشین درو برای دهاقین مستحق در ولسوالی پریان ولایت پنجشیر، از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت و با همکاری کمیته بین‌المللی صلیب سرخ آغاز. . .

بازگشت به خبرها