توزیع مواد غذایی برای ۱ هزار ۴۷۶ فامیل بی بضاعت در ولایت کندز

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۵ - ۱۵:۱۵
توزیع مواد غذایی برای ۱ هزار ۴۷۶ فامیل بی بضاعت در ولایت کندز

برای ۱ هزار ۴۷۶ فامیل بی بضاعت در مرکز و ولسوالی‌های چهاردره و دشت ارچی ولایت کندز که‌ قبلآ توسط دفتر داکار در هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری سروی و شناسایی گردیده بود مواد غذایی توزیع گردید. 
این کمک‌ها با هماهنگی اداره زراعت کندز توسط دفتر داکار برای ۱ هزار ۴۷۶ فامیل مستحق توزیع گردید.
قابل ذکر است که براي هر فامیل مقدار سه بوری آرد، ۱۲ لیتر روغن، ۱۲ کیلوگرم لوبیا و یک و نیم کیلو گرام نمک با حضور مولوی امان الله حسن ریس زراعت، آبیاری و مالداری، صلاح الدین واحدی آمر امور زراعتی، نماینده ریاست اقتصاد و مسوولان دفتر متذکره برای شان توزیع گردید.
هدف از توزیع مواد غذایی حمایت فامیل‌های بی بضاعت در ولایت می‌باشد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۲ - ۱۵:۵۴
Background image

افزایش ۱۰ درصدی حاصلات بادنجان رومی در بغلان 

۲۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان می‌گویند که امسال حاصلات بادنجان رومی در این ولایت نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد افزایش یافته است.
براساس معلومات ارائه. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۲ - ۱۵:۳۰
Background image

وزیر زراعت با مسئولان ریاست زراعت کندهار نشست هماهنگی برگزار کرد

۲۲ چنګاښ ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ محرم‌الحرام ۱۴۴۷ هـ.ق
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفرش به ولایت کندهار، با مسئولان ریاست زراعت این ولایت در تالار ریاست زراعت کندهار. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۲ - ۹:۵۱
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت کندز جهت بررسی روند خریداری گندم مازاد دهاقین

هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به منظور بررسی و نظارت از روند خریداری و انتقال گندم مازاد دهاقین به ولایت کندز سفر نموده و در جلسه‌ای با رئیس زراعت این ولایت، روی هماهنگی و. . .

BACK TO NEWS