توزیع مرغ‌های تخمی و بسته‌های مرغداری در ولسوالی ینگی‌قلعه ولایت تخار

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۷ - ۱۱:۶
توزیع مرغ‌های تخمی و بسته‌های مرغداری در ولسوالی ینگی‌قلعه ولایت تخار

۶ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش 
به همکاری دفتر میشن‌ایست و با حضور مسئول مالداری ولسوالی ینگی‌قلعه، روند توزیع مرغ‌های تخمی و بسته‌های مرغداری در سه قریه این ولسوالی تطبیق شد.
در این برنامه، برای مجموعاً ۱۰ تن از مستفیدین در قریه‌های ایرمجر (۵ نفر)، تاجیک‌های عمرخیل (۳ نفر) و علاوالدین (۲ نفر)، به هر نفر ۳۰ قطعه مرغ شامل ۲۷ قطعه ماکیان و ۳ قطعه خروس همراه با یک بسته کامل مرغداری توزیع گردید.
بسته مرغداری شامل ۱۵۰ کیلوگرام دانه مرغ، دروازه، کلکین، آب‌خوره، دانه‌خوره، دوا و چونه می‌باشد که با هدف تقویت اقتصاد خانواده‌های روستایی و افزایش تولیدات مرغداری در این مناطق توزیع شده است.
همچنان در جریان محفل توزیع، برای مستفیدین در مورد اصول نگهداری مرغ، تغذیه، جلوگیری از امراض و مدیریت بهتر مرغداری‌ها معلومات لازم ارائه شد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۱۷:۱۷
Background image

بازدید والی بدخشان از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری


۱۴ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
والی ولایت بدخشان، مولوی محمد اسماعیل غزنوی، همراه با شماری از رؤسای ادارات امارتی، از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید به عمل آورد.
در این بازدید، والی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۱۰:۴۰
Background image

توزیع گندم و پول نقد برای ۱۲۰۰ خانواده بازگشته در فراه آغاز شد

۱۵ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۶ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، روند توزیع کمک‌های غله و نقدی برای خانواده‌های جدید بازگشته در ولایت فراه آغاز شد. این برنامه با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۹:۴۱
Background image

توزیع کود کمپوست برای دهقانان ولسوالی چاه‌آب

۱۵ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، با همکاری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و دفتر میشن‌ایست، روند توزیع کودهای عضوی نوع کمپوست را برای شماری از دهقانان. . .

بازگشت به خبرها