توزیع ماشین‌های درو و سیلوهای فلزی برای ۱۵۰ دهقان در پنجشیر

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۴ - ۱۴:۵۴
توزیع ماشین‌های درو و سیلوهای فلزی برای ۱۵۰ دهقان در پنجشیر

۴ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر، با همکاری دفتر صلیب سرخ مقیم گلبهار، برای ۱۵۰ تن از دهقانان غله‌کار قریه عبدالله‌خیل ولسوالی دره، ۱۵۰ پایه ماشین درو و ۳۰۰ عدد سیلوی فلزی ۵۰۰ کیلویی توزیع کرد.
در این برنامه، ترپال و بوجی‌های سه‌لایه ضد رطوبت نیز برای دهقانان مستفیدشده توزیع شده است. به گفته مسئولان، این کمک‌ها با هدف تسریع روند برداشت، کاهش ضایعات و فراهم‌سازی زمینه نگهداری بهتر محصولات زراعتی انجام شده است.
محمد ذاکر امیری، آمر امور زراعتی ریاست زراعت پنجشیر، گفت که برای هر دهقان مستفیدشونده یک پایه ماشین درو، دو عدد سیلوی فلزی ۵۰۰ کیلویی، یک ترپال و ۱۰ عدد بوجی مخصوص ذخیره غله‌جات توزیع شده است.
قاری فضل‌الله دیوبند، رئیس زراعت پنجشیر، ضمن قدردانی از همکاری صلیب سرخ، این برنامه را گامی مؤثر در حمایت از دهقانان دانست و بر تداوم همکاری با نهادهای انکشافی تأکید کرد.
مسئولان ریاست زراعت پنجشیر می‌گویند که این کمک‌ها در نتیجه تلاش‌های مقام ولایت برای جلب همکاری مؤسسات و فراهم‌سازی زمینه تطبیق برنامه‌های حمایتی برای دهقانان صورت گرفته است.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۱ - ۱۵:۴۴
Background image

توزیع تخم بذری اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای ۱۵۰۰ دهقان در سه ولسوالی ولایت سرپل

۱۱ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
بسته‌های تخم بذری اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای ۱۵۰۰ دهقان در ولسوالی‌های سوزمه‌قلعه، گوسفندی و بلخاب ولایت سرپل، در چارچوب برنامه «تمویل مالی اضافی جهت مصونیت. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۱ - ۱۵:۴۳
Background image

آغاز روند توزیع تخم بذری گندم اصلاح‌شده و کود کیمیاوی برای ۵۰۰ دهقان در ولسوالی کشنده بلخ

۱۱ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع تخم بذری گندم اصلاح‌شده و کود کیمیاوی برای ۵۰۰ دهقان مستحق در ولسوالی کشنده ولایت بلخ، از سوی ریاست زراعت بلخ با همکاری دفتر WHH  و حمایت مالی سازمان خوراک. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۱ - ۱۵:۲۵
Background image

ایجاد قطعه نمایشی گندم ورایتی وحدت ۱۵ در ولسوالی شولگره بلخ

۱۱ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
یک قطعه نمایشی گندم از ورایتی وحدت ۱۵ به مساحت یک جریب زمین آبی، در قریه قدیم ولسوالی شولگره ولایت بلخ، ایجاد و کشت شد.
این قطعه نمایشی توسط کارمند غله‌جات و حبوبات. . .

BACK TO NEWS