توزیع قطعات نمایشی نبات هنگ در ولسوالی کوه صافی ولایت پروان

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۸/۲۹ - ۱۱:۲۵
توزیع قطعات نمایشی نبات هنگ در ولسوالی کوه صافی ولایت پروان

۲۹ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، برنامه توزیع قطعات نمایشی نبات هنگ در ولسوالی کوه صافی را  با حضور هیئت اعزامی و نمایندگان بخش‌های مختلف وزارت زراعت آغاز کردند.
مولوی نیاز محمد تائب آمر امور زراعتی، و دیگر اعضای هیئت در این مراسم درباره اهمیت بدیل کشت کوکنار و ترویج نبات هنگ به عنوان جایگزین مناسب در این ولسوالی توضیحات مفصل ارائه کردند.
در این برنامه، به هر دهقان در یک جریب زمین ۷۰۰۰ اصله نبات دوساله هنگ تاجکی همراه با وسایل مورد نیاز از جمله پنجه‌کش، بیلچه، دواپاش، بوشکه ۲۰ لیتری، نیشزن، قاب جمع‌آوری شیره، و دواهای مرتبط توزیع شد. این توزیع برای ۱۸ دهقان در نظر گرفته شده است.
این اقدام بخشی از تلاش‌های وزارت زراعت برای توسعه کشت نباتات صنعتی و جایگزینی کشت‌های زیان‌آور مانند کوکنار در کشور به شمار می‌رود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۵:۳۰
Background image

هیئت عالی‌رتبه وزارت زراعت از پروژه‌های ساختمانی و آبیاری در کندز نظارت کرد

۲۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
یک هیئت عالی‌رتبه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به رهبری مولوی عبدالمجید مبارک رئیس تدارکات این وزارت، به ولایت کندز سفر نمود. هدف از این سفر،. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۵:۲۵
Background image

کمپاین‌های منظم علیه آفات «یوریا سپرې» و «مورپتدار» در ولایت کندز در جریان است

۲۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ جُمَادَى الثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز از طریق بخش حفاظت نباتات، کمپاین‌هایی را علیه آفات «یوریا سپرې» و «مورپتدار» آغاز کرده است تا از. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۵:۲۴
Background image

انجام فوموگیشن گدام استراتژیک ۵۰۰۰ تنی شهر میمنه

۲۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور جلوگیری از شیوع آفات گدام‌ها، حفظ کیفیت گندم ذخیره‌شده و تأمین امنیت غذایی، عملیات فوموگیشن گدام استراتژیک ۵۰۰۰ تنی شهر میمنه با همکاری مدیریت حفاظت نباتات و. . .

بازگشت به خبرها