توزیع خوراکه متراکم و تخم شبدر برای مالداران در ولسوالی بگرام ولایت  پروان

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۲/۱ - ۱۰:۳۶
توزیع خوراکه متراکم و تخم شبدر برای مالداران در ولسوالی بگرام ولایت  پروان

۱ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان به هدف تقویت وضعیت تغذیه‌ای حیوانات و حمایت از مالداران، برای ۱۵۰ تن از مالداران واجد شرایط در ولسوالی بگرام خوراکه متراکم حیوانی و تخم شبدر توزیع کرد.
این کمک‌ها در قریه‌های نگاخیل، گامتی و مناطق کوچی‌نشین این ولسوالی توزیع گردید و در آن به هر مالدار چهار بوری ۵۰ کیلویی خوراکه متراکم و سه کیلوگرام تخم شبدر اختصاص یافت.
هدف از این برنامه، بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های مالدار در فصل بهار، افزایش حاصل‌دهی علوفه طبیعی و رشد بهتر حیوانات عنوان شده است.
مسؤولان ریاست زراعت پروان می‌گویند که این اداره با تعهد کامل، به حمایت از مالداران ادامه داده و برنامه‌های مشابه را نیز در نظر دارد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۳ - ۱۷:۹
Background image

بازدید رییس غله‌جات وزارت زراعت از فارم تحقیقاتی بغلان


۱۳ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی مصباح‌الدین مستعین رییس غله‌جات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور مولوی عبدالکریم حذیفه رییس زراعت بغلان، با حضور شماری از کارمندان ریاست زراعت از فارم. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۳ - ۱۷:۳
Background image

جلسه هماهنگی پیرامون تثبیت حق مالکیت زمین و استملاک پروژه‌های د افغانستان برشنا شرکت برگزار شد


۱۳ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
در ریاست انسجام پروژه‌های استملاکی اداره اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، جلسه‌ای با حضور مسوولان د افغانستان برشنا شرکت وزارت انرژی و آب و آمرین بخش‌های تصفیه و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۰:۴۷
Background image

توزیع مرغ تخم‌گذار و وسایل مرغ‌پروری برای خانواده‌های بی‌بضاعت در بدخشان

۱۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایتی به هدف بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های نیازمند، ۶۳۰ قطعه مرغ تخم‌گذار همراه با ۲۱۰۰ کیلوگرام خوراکه غنی‌شده و وسایل ساخت مرغانچه برای ۲۱. . .

بازگشت به خبرها