توزیع خوراکه حیوانی، تخم علوفه و پول نقد برای مالداران در بدخشان

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۱ - ۱۰:۱۶
توزیع خوراکه حیوانی، تخم علوفه و پول نقد برای مالداران در بدخشان

۲۱ حوت ۱۴۰۲ هـ.ش
ریاست زراعت ولایت بدخشان در همکاری موسسه ارتقای اجتماعی در راستای حمایت از سکتور زراعت و بهبود معیشت مالداران، برای ۲ هزار ۸۰۰ خانواده مالدار در ولایت بدخشان، ۵۶۰ متریک تن خوراکه حیوانی، ۸.۴ متریک تن تخم علوفه و مبلغ ۱۶ میلیون افغانی پول نقد توزیع کرد.
این روند که در هماهنگی با آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت در ولسوالی‌های ارگو، یفتل، ارغنج‌خواه، شهر فیض‌آباد و جرم اجرا شد، شامل پرداخت ۵۸۰۰ افغانی پول نقد، ۲۰۰ کیلوگرام خوراکه حیوانی و ۳ کیلوگرام تخم شبدر نوع مصری برای هر مالدار بود.
مولوی امان‌الله حسن، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری بدخشان که از این روند در فیض‌آباد نظارت می‌کرد، ضمن قدردانی از کمک‌های انجام‌شده گفت که بدخشان به‌عنوان یک ولایت کوهستانی، دارای چراگاه‌های وسیع و ظرفیت‌های بالقوه برای رشد مالداری است. وی تأکید کرد که در همکاری با موسسات همکار، تلاش‌ها برای بهبود معیشت و مصونیت غذایی خانواده‌های مالدار ادامه خواهد یافت.
در همین‌حال، کیکاوس تکساری، مدیر عمومی پلان و اکبری، مسؤول دفتر موسسه ارتقای اجتماعی، درباره وضعیت مالداری در این ولایت صحبت کرده و از تطبیق واکسین پارازیت برای ۲۱۶۳۴ رأس مواشی در این چهار ولسوالی در آینده نزدیک خبر دادند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۰:۱
Background image

آغاز روند سروی و تثبیت علفچرها در ولایت غور

۲۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه افتتاحیه روند سروی و تثبیت علفچرها در ولایت غور با حضور هیئت اعزامی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و مسئولان اداره محلی این ولایت برگزار شد.
در این جلسه مولوی غوث. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۴۳
Background image

آغاز پروژه بازسازی شبکه‌های زهکشی برای احیای زمین‌های زراعتی در بامیان

۲۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
پروژه پاک‌کاری و کندن‌کاری مسیر خروجی آب در ساحه زراعتی قریه هلگی آجر و اعمار و بازسازی شبکه زهکشی قریه انداب ولسوالی کهمرد ولایت بامیان با حضور نمایندگان وزارت زراعت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۴۲
Background image

تأکید بر شفافیت و بهبود روند جمع‌آوری عواید ریاست زراعت پروان

۲۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در سفر رسمی به ولایت پروان با مولوی خان محمد حقمل رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت و آمرین. . .

BACK TO NEWS