توزیع تخم پیاز و کودهای کیمیاوی برای ۷۷ تن از دهاقین در جوزجان

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ - ۱۲:۲۶
توزیع تخم پیاز و کودهای کیمیاوی برای ۷۷ تن از دهاقین در جوزجان

۱۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری به منظور افزایش حاصلات زراعتی، برای ۷۷ تن از دهاقین در ولسوالی فیض‌آباد تخم پیاز و کودهای کیمیاوی توزیع کرد.
بر بنیاد معلومات این ریاست، این کمک‌ها با همکاری یک مؤسسه همکار توزیع شده که در آن برای هر دهقان ۲.۵ کیلوگرام تخم پیاز، یک پخال‌کش، یک سیت خیشاوه، ۵۰ کیلوگرام کود یوریا و ۵۰ کیلوگرام کود دی‌ای‌پی در نظر گرفته شده است.
مراسم توزیع این کمک‌ها با حضور مدیر عمومی خدمات زراعتی ولسوالی فیض‌آباد انجام شد و دهاقین مستفید از آن بهره‌مند گردیدند.
مسئولان می‌گویند هدف از توزیع این کمک‌ها افزایش سطح حاصلات زراعتی، حمایت از دهاقین و بهبود وضعیت تولیدات زراعتی در این منطقه می‌باشد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۳:۳
Background image

سردخانه‌های معیاری در کشور؛ تسهیلات مهم برای نگهداری و بازاریابی محصولات زراعتی

۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۰ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
به‌منظور جلوگیری از ضایعات محصولات زراعتی، نگهداری حاصلات، عرضه محصولات مطابق به نیاز بازار و افزایش عواید دهقانان، وزارت زراعت، آبیاری و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۵:۵۵
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با اعضای اتحادیه مرغداری افغانستان

۳۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با اعضای اتحادیه مرغداری افغانستان در دفتر کارش دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار، پیرامون. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۵:۵۰
Background image

در ولایت دایکندی پروژه احداث چکدم و حفر چاله با اشتغال‌زایی برای ۹۴۹ تن تطبیق شد

۳۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

در ولسوالی‌های شهرستان، میرامور و نیلی مرکز ولایت دایکندی پروژه احداث چکدم و حفر چاله با هدف ذخیره و مدیریت آب‌های سطح‌الارضی، تقویت منابع آبی و کاهش اثرات تغییرات. . .

BACK TO NEWS