توزیع تخم پیاز و کودهای کیمیاوی برای ۷۷ تن از دهاقین در جوزجان

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ - ۱۲:۲۶
توزیع تخم پیاز و کودهای کیمیاوی برای ۷۷ تن از دهاقین در جوزجان

۱۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری به منظور افزایش حاصلات زراعتی، برای ۷۷ تن از دهاقین در ولسوالی فیض‌آباد تخم پیاز و کودهای کیمیاوی توزیع کرد.
بر بنیاد معلومات این ریاست، این کمک‌ها با همکاری یک مؤسسه همکار توزیع شده که در آن برای هر دهقان ۲.۵ کیلوگرام تخم پیاز، یک پخال‌کش، یک سیت خیشاوه، ۵۰ کیلوگرام کود یوریا و ۵۰ کیلوگرام کود دی‌ای‌پی در نظر گرفته شده است.
مراسم توزیع این کمک‌ها با حضور مدیر عمومی خدمات زراعتی ولسوالی فیض‌آباد انجام شد و دهاقین مستفید از آن بهره‌مند گردیدند.
مسئولان می‌گویند هدف از توزیع این کمک‌ها افزایش سطح حاصلات زراعتی، حمایت از دهاقین و بهبود وضعیت تولیدات زراعتی در این منطقه می‌باشد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۷ - ۹:۱۹
Background image

تکمیل روند توزیع خوراکه حیوانی و کمک‌های نقدی برای ۴۰۰ خانواده مالدار در ولسوالی زیړوک پکتیکا

۱۷ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع کمک‌های خوراکی و نقدی برای ۴۰۰ خانواده مالدار در ولسوالی زیړوک ولایت پکتیکا، با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت و از سوی مؤسسه «اکشن‌اید». . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۱۴:۲۶
Background image

آغاز روند توزیع مواد خوراکی مواشی و کمک‌های نقدی برای ۵۰۰ مالدار در لغمان

۱۶ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۶ جمادی‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لغمان، با حمایت مالی اداره خوراک و زراعت سازمان ملل متحد (FAO) و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید  (ActionAid). . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۱۱:۲۳
Background image

آغاز روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم برای سه هزار دهقان در فراه

۱۶ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم برای سه هزار دهقان در مربوطات مرکز ولایت فراه، با تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، به حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل. . .

BACK TO NEWS