توزیع تخم و وسایل زعفران برای دهقانان در ولسوالی چهار بولک بلخ

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۹ - ۱۴:۵۰
توزیع تخم و وسایل زعفران برای دهقانان در ولسوالی چهار بولک بلخ

۱۹ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۸ تن از دهقانان ولسوالی چهار بولک ولایت بلخ از سوی ریاست زراعت در همکاری  دفتر حمایه اطفال، بسته‌های تخم و وسایل مورد نیاز کشت زعفران دریافت کردند.
بر اساس معلومات ریاست زراعت بلخ، در این برنامه برای هر دهقان ۱۱۵ کیلو تخم زعفران همراه با ۱۴ قلم وسایل مورد ضرورت زراعتی توزیع شد.
در جریان توزیع، بخشی از پیازهای زعفران به دلیل مریضی و خرابی از سالم‌ها جدا گردید و شرکت قراردادی مکلف شد به عوض آن پیاز تازه و سالم را به دهقانان تسلیم دهد. همچنین از شرکت تضمین خط گرفته شد تا در صورت عدم جوانه‌زدن پیازها پاسخگو باشد.
مسوولان ریاست زراعت بلخ می‌گویند که این اقدام در جهت تقویت کشت زعفران و حمایت از دهقانان صورت گرفته و تلاش‌ها برای توسعه کشت بدیل در ولایت ادامه خواهد داشت.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۵۲
Background image

کمپاین تطبیق دواهای ضد کرم برای هزاران رأس مواشی در ننگرهار آغاز شد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با حمایت تخنیکی کمیته هالند برای افغانستان و تمویل مالی صندوق بین‌المللی انکشاف. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۴۸
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت ولایت اروزگان بازدید کرد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر کاری خود به ولایت اروزگان از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید کرده و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

رئیس زراعت پکتیا با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار کرد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
در مقام ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا، نشست هماهنگی میان مولوی سید امین هاشمی، رئیس این ریاست، و انجینر بسم‌الله بسمل، مسئول. . .

بازگشت به خبرها