توزیع تخم سبزیجات و حبوبات برای بیش از ۲ هزار دهقان در ولایت فاریاب

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۱/۱۸ - ۱۲:۴۳
توزیع تخم سبزیجات و حبوبات برای بیش از ۲ هزار دهقان در ولایت فاریاب

۱۸ حمل ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب در همکاری موسسه ورلد ویژن (World vision)  برای بیش از ۱ هزار و ۴۷۵ دهقان در سه ولسوالی تخم پیاز و کچالو توزیع کرد.
این کمک‌ها برای۶۵۰ دهقان در ولسوالی‌های  پشتونکوت،۶۰۰ دهقان ولسوالی قیصار و ۴۰۰ دهقان ولسوالی خواجه سبز پوش توزیع شد.
برای هر دهقان مقدار۲۲۵ کیلو گرام تخم کچالوی سرخ زودرس و مقدار۷۵۰ گرم تخم پیاز کمک شد و همچنان برای این دهقانان دوره آموزشی نیز دایر گردید تا بهتر کشت نمایند.
در این برنامه روش کشت، تاریخ کشت، زمان آبیاری و زمان خیشاوه، چگونگی برداشت حاصل و مبارزه علیه آفات و امراض بشکل میخانیکی، کیمیاوی و بیولوژیکی آموزش دادند. در توزیع آن کارمندان نماینده ریاست زراعت و مسوولان ولسوای‌های فوق حضور داشتند.
در همین حال در کنار کمک یاد شده برای۳۰۰ دهقان ولسوالی پشتونکوت و۳۰۰ دهقان ولسوالی گرزیوان از پروژه پاسخ دهی به گرسنگی در افغانستان از موسسه ورلد ویژن تخم بامیه، کچالو و بادرنگ توزیع گردید.
برای هر دهقان مقدار۱۵۰کیلو گرام کچالو، ۳۰۰ گرام تخم بامیه و ۲۰۰ گرام تخم بادرنگ توزیع گردید.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۴ - ۹:۳۳
Background image

دیدار رئیس عمومی منابع طبیعی با مسئولین دفتر ارتباط پروژه 

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری  در دیداری با مسئولین دفتر ارتباط (پروژه TLO)، برنامه‌ها و پروژه‌های احیای منابع طبیعی در. . .

شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۴ - ۹:۲۹
Background image

نشست مشورتی رهبری وزارت زراعت با هیئت چینایی درباره اعمار سه باب سردخانه

۱۴ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
نشست مشورتی به هدف هماهنگی بیشتر برای اعمار سه باب سردخانه در ولایات مختلف کشور، امروز تحت سرپرستی مولوی بازمحمد فیضان، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۳۶
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی جهت ترتیب طرح‌های سال مالی ۱۴۰۵ در وزارت زراعت

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای تخنیکی و هماهنگی به منظور ترتیب و تنظیم طرح‌های سال مالی ۱۴۰۵، تحت رهبری سید احمد خالد صاحب زاده، رئیس پالیسی و پلان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در ریاست. . .

BACK TO NEWS