توزیع تخم ریشقه، جواری و کود برای مالداران ولسوالی دولت‌آباد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۳ - ۱۲:۴۶
توزیع تخم ریشقه، جواری و کود برای مالداران ولسوالی دولت‌آباد

۱۳ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت بلخ در  ولسوالی دولت‌آباد با همکاری دفتر اکتید برای ۴۵ تن از مالداران پیشقدم این ولسوالی تخم ریشقه، جواری و کود توزیع کردند.
در این برنامه، برای هر مالدار ۸ کیلوگرام تخم ریشقه، ۸ کیلوگرام تخم جواری و ۱۵۰ کیلوگرام کود (دو بوری کود سفید و یک بوری کود سیاه) اختصاص داده شد. مالدارانی که این کمک‌ها را دریافت کردند، از این حمایت ابراز خرسندی کرده و از همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ قدردانی نمودند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۲/۲ - ۹:۱۱
Background image

دیدار وزیر زراعت با هیئت بلندپایه حکومت و سکتور خصوصی کشور چین

 

مولوی عطاءالله‌عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، با هیئتی از مسئولان دولت و نماینده‌گان سکتور خصوصی جمهوری خلق چین در کابل دیدار کرد.
این دیدار در دفتر وزیر زراعت برگزار شد و در آن. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۲/۱ - ۱۵:۱۶
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی معینیت مالی و اداری با ریاست‌های تحت اثر در وزارت زراعت

۱ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش

جلسه اداری و هماهنگی معینیت مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به رهبری ملا آغاجان آخند «حاجی سالم» معین مالی و اداری، با اشتراک رؤسای ادارات تحت اثر این معینیت. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۲/۱ - ۱۴:۳۰
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با سفیر جمهوری اسلامی ایران در افغانستان

 

۱ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دفتر کارش با علیرضا بیکدلی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در افغانستان، و هیئت همراه وی دیدار. . .

BACK TO NEWS