توزیع تخم بذری گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان ولایت تخار

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۸/۱۷ - ۱۲:۶
توزیع تخم بذری گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان ولایت تخار

۱۷ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، امروز با همکاری موسسه ناروی و در حضور مسوولان محلی و سایر کارمندان این اداره، بسته‌های زراعتی را برای ۳۸۵ دهقان از پیش تعیین‌شده توزیع کرد.
این بسته‌ها شامل یک بوری تخم اصلاح‌شده بذری گندم، یک بوری کود کیمیاوی یوریا و یک بوری کود دای امونیوم فسفیت بوده که به دهقانان پنج قریه این ولسوالی تحویل داده شد.
هدف از این توزیع، حمایت از دهقانان و افزایش تولیدات زراعتی در این منطقه است تا با دسترسی به منابع زراعتی بهبود‌یافته، بتوانند عملکرد و حاصلات خود را در فصل آینده ارتقا دهند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۰:۲۲
Background image

آغاز روند توزیع کارت برای دریافت تخم‌های اصلاح‌شده به ۱۵۰۰ دهقان در ولایت خوست

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع کارت به‌منظور دریافت تخم‌های اصلاح‌شده برای ۱۵۰۰ دهقان مستحق در سه واحد مربوط به مرکز ولایت خوست، تحت نظارت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت آغاز شد. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۹:۷
Background image

برگزاری جلسه سکتوری زراعت و انکشاف دهات در ولایت بلخ

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتوری زراعت و انکشاف دهات به رهبری الحاج حافظ محمد موسی مبین رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ و با اشتراک اعضای این سکتور در مقر این ریاست برگزار شد.
در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۸:۵۴
Background image

برگزاری سمینار آگاهی‌دهی در مورد جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل در سرپل

۲۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
سمینار آگاهی‌دهی در مورد جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل با اشتراک حدود ۲۰۰ تن از دهاقین ولسوالی سیدآباد و مرکز ولایت سرپل برگزار شد.
این سمینار با حضور الحاج. . .

BACK TO NEWS