توزیع تخم بذری اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی در ولسوالی‌های ورسج و رستاق ولایت تخار

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۷/۲۸ - ۱۵:۱۸
توزیع تخم بذری اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی در ولسوالی‌های ورسج و رستاق ولایت تخار

۲۸ میزان ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار با همکاری مالی دفاتر آقا خان و کنسرن، در ولسوالی‌های ورسج و رستاق برای ۲۲۲ دهقان واجد شرایط تخم بذری اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی توزیع کرد. 
این برنامه به منظور افزایش تولید گندم و ترویج تکنالوژی‌های جدید زراعتی در این مناطق اجرا شده است.
در ولسوالی ورسج، ۸ متریک تن تخم بذری اصلاح‌شده گندم، ۸ متریک تن کود کیمیاوی یوریا و ۸ متریک تن کود دی‌ای‌پی بین ۱۶۰ دهقان در پنج قریه توزیع شد. هر دهقان یک بوری ۵۰ کیلوگرامی تخم بذری گندم، یک بوری ۵۰ کیلوگرامی کود یوریا و یک بوری کود دی‌ای‌پی دریافت کرد.
در ولسوالی رستاق نیز برای ۶۲ دهقان تخم بذری اصلاح‌شده گندم، کود دی‌ای‌پی، سه جوال و یک داس توزیع گردید. هر بسته شامل ۵۰ کیلوگرام تخم بذری اصلاح‌شده گندم و ۵۰ کیلوگرام کود دی‌ای‌پی بود.
این برنامه‌ها با هدف ترویج تخم بذری اصلاح‌شده، افزایش تولید گندم و تأمین مصئونیت غذایی در ولسوالی‌های ورسج و رستاق صورت گرفته است تا دهقانان بتوانند با استفاده از مواد و تکنالوژی‌های جدید زراعتی، عملکرد بهتری در تولید محصولات خود داشته باشند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۲ - ۱۰:۴۸
Background image

افزایش ۱۰ درصدی تولیدات خربوزه و تربوز در ولایت تخار

۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از افزایش ۱۰ درصدی تولیدات خربوزه و تربوز در این ولایت نسبت به سال گذشته خبر داد. این آمار بر اساس جمع‌آوری و توحید گزارش‌های. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱ - ۱۴:۱
Background image

اقدامات ریاست زراعت سمنگان به‌منظور حفاظت از شول پسته


۱ سرطان  ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان به هدف نگهداری و حفاظت از شول پسته، اقداماتی را در هماهنگی با نهادهای امنیتی و انجمن‌های جنگلداری این ولایت روی‌دست گرفته. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱ - ۱۰:۱۱
Background image

سفر رئیس اداری وزارت زراعت به ولایت سرپل برای بررسی جایدادهای خالصه و منابع عایداتی

 ۱ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش

قاری محمد اکبر امینی، رئیس اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به هدف تثبیت جایدادهای خالصه و اجاره‌دادن آن، به ولایت سرپل سفر نمود.
در جریان این سفر، رئیس اداری. . .

BACK TO NEWS