توزیع تخم بذری اصلاح‌شده و کودهای کیمیاوی برای ۵۰۰ دهقان در ولسوالی سیاه‌گرد ولایت پروان

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۳:۱۵
توزیع تخم بذری اصلاح‌شده و کودهای کیمیاوی برای ۵۰۰ دهقان در ولسوالی سیاه‌گرد ولایت پروان

۱۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
به اساس هدایت الحاج مولوی روح‌الله روحانی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، روند توزیع تخم بذری اصلاح‌شده‌ی گندم و کودهای کیمیاوی برای ۵۰۰ دهقان در ولسوالی سیاه‌گرد این ولایت آغاز گردید.
 این روند با همکاری مؤسسه بین‌المللی «شلتر فار لایف» و در حضور محترم مولوی نیازمحمد "تائب" آمر امور زراعتی، مولوی عبدالواحد احرار آمر محاسبه عشر و زکات، ملا عبدالباقی مدیر عمومی خدمات زراعتی ولسوالی سیاه‌گرد و عنایت‌الله زلاند مدیر غله‌جات و حبوبات برگزار شد.
طبق برنامه، برای هر دهقان ۵۰ کیلوگرام تخم بذری اصلاح‌شده‌ی گندم، ۵۰ کیلوگرام کود DAP و ۵۰ کیلوگرام کود سفید توزیع گردید.
در این مراسم، مولوی نیازمحمد تائب، آمر امور زراعتی، در مورد اهمیت استفاده از تخم‌های بذری اصلاح‌شده برای دهقانان معلومات همه‌جانبه ارائه کرده، افزود که هدف این برنامه بلند بردن تولیدات، افزایش سطح آگاهی دهقانان و ترویج تخم‌های اصلاح‌شده‌ی گندم و تکنالوژی جدید زراعتی از جمله کشت به قطاری در سطح ولایت پروان می‌باشد.
وی همچنان تأکید کرد که آمریت امور زراعتی ریاست زراعت ولایت پروان با استفاده از پرسونل فنی و مسلکی خویش تلاش دارد تا با راه‌اندازی برنامه‌های آموزشی و ترویجی، ظرفیت دهقانان را بلند برده و در نتیجه سطح حاصلات آنان افزایش یابد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۵۲
Background image

کمپاین تطبیق دواهای ضد کرم برای هزاران رأس مواشی در ننگرهار آغاز شد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با حمایت تخنیکی کمیته هالند برای افغانستان و تمویل مالی صندوق بین‌المللی انکشاف. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۴۸
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت ولایت اروزگان بازدید کرد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر کاری خود به ولایت اروزگان از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید کرده و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

رئیس زراعت پکتیا با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار کرد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
در مقام ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا، نشست هماهنگی میان مولوی سید امین هاشمی، رئیس این ریاست، و انجینر بسم‌الله بسمل، مسئول. . .

بازگشت به خبرها