توزیع تخم اصلاح‌شده گندم در دایکندی آغاز شد

mail-admin
شنبه ۱۳۹۹/۹/۸ - ۱۶:۱۰
توزیع تخم اصلاح‌شده گندم در دایکندی آغاز شد

۸ قوس ۱۳۹۹
روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم در ولایت دایکندی، در مراسمی با حضور مسوولان محلی این ولایت رسماً در این ولایت شروع شد.
سیدعبدالواحد فیروزی رییس زراعت دایکندی، می‌گوید که در این برنامه ۳۲۶ تُن تخم‌ اصلاح‌شده گندم به شش هزار و ۵۲۰ دهقان در سطح ۱۰ ولسوالی دایکندی توزیع می‌شود.
۶۰ درصد بهای این گندم‌های اصلاح‌شده توسط وزارت زراعت پرداخته می‌شود.
آقای فیروزی می‌گوید که تهیه این تخم‌ها ۱۵ میلیون افغانی هزینه برداشته است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۹ - ۱۰:۱۷
Background image

افزایش حاصلات خربوزه و تربوز در بغلان

۹ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان می‌گویند که حاصلات خربوزه و تربوز امسال در این ولایت افزایش یافته و به بیش از ۳۳ هزار و ۱۵۰ متریک‌تُن رسیده است.
در سال. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۹ - ۸:۵۰
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با شارژدافیر سفارت اندونیزیا در کابل

 

۹ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با آقای نندا ایوالیست، شارژدافیر سفارت اندونیزیا مقیم کابل، دیدار و گفتگو کرد.
این دیدار در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۸ - ۱۵:۲۰
Background image

آغاز توزیع بزهای شیری و گوسفند برای خانواده‌های نیازمند در ولایت غور

۸ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
روند توزیع بزهای شیری و گوسفند برای خانواده‌های بی‌بضاعت در ولایت غور از سوی دفتر ولایتی افغان اید، در همکاری و هماهنگی با ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت آغاز. . .

بازگشت به خبرها