توزیع تخم‌ اصلاح‌شده‌ی گندم به دهقانان سمنگانی به هزینه‌ی بیش‌تر از ۱۵.۱۹ میلیون افغانی

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۸/۲۵ - ۱۳:۴۴
توزیع تخم‌ اصلاح‌شده‌ی گندم به دهقانان سمنگانی به هزینه‌ی بیش‌تر از ۱۵.۱۹ میلیون افغانی


۲۵ عقرب ۱۳۹۹
روند توزیع گندم اصلاح‌شده بذری برای دهقانان در ولایت سمنگان با حضور محمدداوود کلکانی والی، مسوولان ریاست زراعت و دهقانان آغاز شد.
محمدعمان حنیفی آمر امور زراعتی ریاست زراعت، گفت: «۳۴۲ متریک تن تخم اصلاح‌شده گندم بذری، برای هر دهقان که دو جریب زمین آبی دارد، به هر دهقان ۵۰ کیلو گندم توزیع می‌شود.»
۶۰ درصد هزینه‌ی این تخم‌های اصلاح‌شده را وزارت زراعت و تنها ۴۰ درصد را دهقانان می‌پردازند. یک بوجی ۵۰ کیلویی گندم اصلاح‌شده برای دهقانان ۸۸۸.۳۶ افغانی تمام می‌شود.
ارزش مجموعی تخم‌های اصلاح‌شده‌ی گندم که به دهقانان سمنگانی در این روند توزیع می‌شود، ۱۵ میلیون و ۱۹۰ هزار و ۹۵۶ افغانی است.
محمدداوود کلکانی، والی سمنگان ضمن قدردانی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری گفت: «تخم‌های اصلاح‌شده بذری به منظور تشویق، حمایت، بلند بردن اقتصاد و افزایش حاصلات گندم برای دهقانان توزیع می‌گردد.» او از دهقانان خواست تا در استفاده درست از این گندم‌ها و گرفتن نتیجه‌ی قناعت‌بخش از آن توجه بیش‌تر کنند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۵:۴۷
Background image

توزیع تخم لوبیا برای دهقانان مکتب مزرعه در دایکندی

۹ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی می‌گویند که روند توزیع تخم لوبیا برای دهقانان مکتب مزرعه در ولسوالی‌های نیلی، شهرستان و پاتو با هماهنگی و همکاری. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۵:۴۵
Background image

نظارت بر روند توزیع ابزار کاری در دایکندی و آگاهی‌دهی درباره مدیریت منابع طبیعی

9 ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی اعلام کرده است که روند توزیع ابزار و وسایل کاری در سه آبریزه جرف علیا، جرف سفلی و بوکله ولسوالی مرکز، با همکاری موسسه ارتباط. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۵:۴۱
Background image

نشست رهبری وزارت زراعت با سازمان خوراک و زراعت ملل متحد پیرامون تولید تخم باکیفیت زراعتی

۹ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
نشستی با اشتراک مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و ریچارد ترانچارد رئیس سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در وزارت زراعت دایر شد که. . .

بازگشت به خبرها