توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای صدها دهقان در ولسوالی گربز ولایت خوست آغاز می‌شود

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۱ - ۱۲:۳۵
د خوست ګربزو ولسوالی کې پر سلګونو بزګرانو اصلاح شوي تخمونه او کیمیاوي سرې وېشل کېږي

۱۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۱ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست با همکاری مؤسسه (ORD) روند شناسایی ۵۰۰ دهقان مستحق را در ولسوالی گربز این ولایت آغاز کرده است تا برای آنان تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی توزیع شود.
این سروی تحت نظارت مدیریت عمومی امور زراعتی ولسوالی گربز و با همکاری نزدیک مؤسسه (ORD) انجام می‌شود.
هدف از اجرای این برنامه، شناسایی شفاف و عادلانه دهقانانی است که به تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی نیاز دارند تا از این طریق زمینه افزایش حاصلات زراعتی و بهبود کیفیت محصولات فراهم گردد.
مسئولان ریاست زراعت ولایت خوست می‌گویند که تلاش‌ها برای تقویت سکتور زراعت در این ولایت ادامه دارد و با ارائه خدمات معیاری، سطح تولیدات و رشد زراعتی ولایت بیش از پیش افزایش خواهد یافت.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳۰ - ۱۴:۵۷
Background image

تثبیت موازی یک‌هزار جریب زمین برای ساخت سردخانه‌های عصری در دایکندی


۳۰ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
در راستای تطبیق حکم مقام عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی مبنی بر تثبیت موازی یک‌هزار جریب زمین جهت ایجاد و ساخت سردخانه‌های عصری، روند تثبیت زمین‌های مورد نظر در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳۰ - ۹:۲۶
Background image

سفر وزیر زراعت به سمنگان برای آغاز روند توزیع گندم و کمک نقدی به مهاجرین بازگشته

۲۹ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
بر اساس هدایت عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی، روند توزیع گندم از ذخایر وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و کمک‌های نقدی برای مهاجرین بازگشته  به کشور، طی مراسمی با. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۹ - ۱۲:۲۰
Background image

سفر رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز به ولسوالی چهاربرجک

۲۹ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی نیازمحمد وهاج رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز، به‌منظور بررسی وضعیت امور زراعتی، مالداری و منابع طبیعی، به ولسوالی چهاربرجک سفر نمود.
در جریان این سفر،. . .

بازگشت به خبرها