توزیع بیش از ۳ هزار ۳۰۰ اصله تاک انگور ریشه‌دار در ولایت فاریاب

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۵ - ۱۲:۴۷
توزیع بیش از ۳ هزار ۳۰۰ اصله تاک انگور ریشه‌دار در ولایت فاریاب

۲۵ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب، به‌منظور تقویت باغداری و ایجاد باغات تکثیری، بیش از ۳ هزار ۳۰۰ اصله تاک انگور ریشه‌دار از بهترین نوع انگور کشمشی سیاه و سفید را برای ده تن از باغداران در ولسوالی‌های قیصار، دولت‌آباد، شیرین‌تگاب، خواجه‌سبزپوش و شهر میمنه توزیع کرد.
حبیب‌الرحمن احمد آمر امور زراعتی، ضمن اشاره به ظرفیت‌های بالقوه ولایت فاریاب در بخش باغداری، بیان کرد که این ولایت به دلیل موقعیت جغرافیایی خود پتانسیل بالایی در تولید میوه‌های مختلف دارد. بااین‌حال، چالش‌هایی چون کمبود آب و مشکلات بازار همچنان بر سر راه باغداران قرار دارد. وی تأکید کرد که با مدیریت بهتر منابع طبیعی و بهره‌گیری از روش‌های نوین زراعتی، می‌توان از ظرفیت‌های باغداری این ولایت به‌صورت مؤثرتری بهره‌برداری کرد.
نجیب‌الله میرزایی، مدیر عمومی ترویج، افزود که این پروژه از سوی ریاست توسعه باغداری و ریاست عمومی ترویج وزارت زراعت تمویل شده و هدف از آن حمایت از باغداران و توسعه زراعتی در این ولایت است.
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری فاریاب از باغداران خواسته است که با حفظ و نگهداری از تاک‌های توزیع‌شده، در تقویت و پیشرفت زراعت این ولایت سهم فعال ایفا کنند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۷ - ۱۵:۳۶
Background image

تفاهم‌نامه همکاری به ارزش بیش از ۳۴ میلیون دالر میان وزارت زراعت و مؤسسه بین‌المللی افغان اید امضا شد


۷ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
تفاهم‌نامه همکاری به ارزش بیش از ۳۴ میلیون دالر امریکایی میان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و مؤسسه بین‌المللی افغان اید، با حضور مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۷ - ۱۳:۴۰
Background image

گفتگو درباره غرس پنج هزار نهال غیرمثمر و ساخت ۱۵ گلخانه بزرگ در غزنی

۷ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۷ جمادی‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی محمداسماعیل شکیب رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی با نمایندگان مؤسسه حفاظت از محیط زیست و برنامه انکشافی سازمان ملل متحد (UNDP). . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۷ - ۱۳:۳۷
Background image

آغاز روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کودهای کیمیاوی برای ۷۸۰۰ دهقان در بادغیس

۷ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۷ جمادی‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کودهای کیمیاوی برای ۷۸۰۰ دهقان مستحق در پنج ولسوالی و مرکز ولایت بادغیس، با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و. . .

BACK TO NEWS