توزیع بسته‌های کمکی برای دهقانان در بلخ

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۱۰:۴۲
توزیع بسته‌های کمکی برای دهقانان در بلخ

۲۶ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ اعلام کرد که به همکاری دفتر «سی اچ ای»  در ولسوالی چمتال، بسته‌های کمکی برای ۲۷ تن از دهقانان این ولسوالی توزیع شد.
این بسته‌ها که شامل ۱۸ قلم اجناس مورد نیاز برای پخت‌وپز و استفاده از سبزیجات به‌صورت خانگی می‌باشد، که با حضور مولوی دوست محمد خاکسار مدیر عمومی خدمات زراعتی  ولسوالی چمتال در اختیار دهقانانی قرار گرفت که در باغچه‌های خانه‌گی فعالیت دارند.
مسئولان محلی زراعت در بلخ هدف از این کمک‌ها را تشویق دهقانان به استفاده از باغچه‌های خانه‌گی و تأمین سبزیجات تازه برای خانواده‌ها عنوان کردند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۵۲
Background image

کمپاین تطبیق دواهای ضد کرم برای هزاران رأس مواشی در ننگرهار آغاز شد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با حمایت تخنیکی کمیته هالند برای افغانستان و تمویل مالی صندوق بین‌المللی انکشاف. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۴۸
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت ولایت اروزگان بازدید کرد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر کاری خود به ولایت اروزگان از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید کرده و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

رئیس زراعت پکتیا با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار کرد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
در مقام ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا، نشست هماهنگی میان مولوی سید امین هاشمی، رئیس این ریاست، و انجینر بسم‌الله بسمل، مسئول. . .

بازگشت به خبرها