توزیع بسته‌های ماهی‌پروری به فارم‌داران ولایت هرات

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۹/۲۰ - ۱۲:۲۳
توزیع بسته‌های ماهی‌پروری به فارم‌داران ولایت هرات

۲۰  قوس  ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات از طریق برنامه «NHLP» برای  ۲۰ فارم ماهی‌پروری نُه نوع وسیله و جنس مورد ضرورت را برحسب نیازمندی‌های‌شان توزیع کرد. بسته‌های متذکره شامل (جالی و پایه جهت احاطه فارم، پمپ آب و سولر جهت آکسیجن‌دهی، لوازم اندازه‌گیری درجه حرارت و «PH» آب، جالی‌های ماهی‌گیری، لباس ماهی‌پروری، لوازم غذاخوری، قطع کننده‌ی برقی و دستی علف، «کولد باکس» و دواها بود که در سطح ولسوالی‌های انجیل، گذره، زنده‌جان و کرخ برای ۲۰ فارم ماهی‌پروری توزیع شد. باید گفت این فارم‌ها توسط وزارت زراعت ساخته شده است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۵:۳۰
Background image

هیئت عالی‌رتبه وزارت زراعت از پروژه‌های ساختمانی و آبیاری در کندز نظارت کرد

۲۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
یک هیئت عالی‌رتبه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به رهبری مولوی عبدالمجید مبارک رئیس تدارکات این وزارت، به ولایت کندز سفر نمود. هدف از این سفر،. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۵:۲۵
Background image

کمپاین‌های منظم علیه آفات «یوریا سپرې» و «مورپتدار» در ولایت کندز در جریان است

۲۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ جُمَادَى الثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز از طریق بخش حفاظت نباتات، کمپاین‌هایی را علیه آفات «یوریا سپرې» و «مورپتدار» آغاز کرده است تا از. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۵:۲۴
Background image

انجام فوموگیشن گدام استراتژیک ۵۰۰۰ تنی شهر میمنه

۲۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور جلوگیری از شیوع آفات گدام‌ها، حفظ کیفیت گندم ذخیره‌شده و تأمین امنیت غذایی، عملیات فوموگیشن گدام استراتژیک ۵۰۰۰ تنی شهر میمنه با همکاری مدیریت حفاظت نباتات و. . .

بازگشت به خبرها