توزیع بسته‌های زراعتی برای ۴۴۵ تن دهاقین در ولسوالی کشنده ولایت بلخ

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۸/۲۳ - ۹:۵۲
توزیع بسته‌های زراعتی برای ۴۴۵ تن دهاقین در ولسوالی کشنده ولایت بلخ

ریاست زراعت آبیاری و مالداری ولایت بلخ به همکاری دفتر رفاه اسلامی، بسته‌های زراعتی را برای ۴۴۵ تن از دهاقین آبی کار در ولسوالی کشنده توزیع کرد. این بسته‌ها شامل ۵۰ کیلوگرم تخم بذری اصلاح شده، ۵۰ کیلوگرم کود یوریا و ۵۰ کیلوگرم کود دای امونیم فاسفیت بود.
مراسم توزیع با حضور نماینده ریاست زراعت و دهاقین از قریه‌جات چیلتو، آچه میلی، چغت، قره تیری، خطای و ناقلین کشنده برگزار شد. این اقدام به منظور حمایت از تولیدات زراعتی و بهبود وضعیت زراعت در این منطقه صورت گرفته است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۶:۴۰
Background image

آغاز کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی برای پیشگیری از تب کانگو در ولایت فاریاب


۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور جلوگیری از شیوع بیماری خطرناک تب خون‌دهنده کانگو، آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی را با. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۳۴
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی درباره تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی یک‌روزه تحت عنوان «تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان» با حضور نمایندگان ادارات دولتی، پوهنتون بغلان، انجمن‌های زراعتی و جنگلداری، فعالان محیط زیست. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۲۸
Background image

توزیع خشکن‌های آفتابی و نظارت از پروژه‌های زراعتی در ولسوالی بگرام ولایت پروان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به اساس هدایت مولوی روح‌الله روحانی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، برنامه‌های متعدد زراعتی و حمایتی در ولسوالی بگرام این ولایت اجرا و مورد نظارت قرار گرفت.. . .

BACK TO NEWS