توزیع بزهای شیری برای حمایت از مالداران در ولسوالی فرخار

user-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۹ - ۱۲:۲۰
توزیع بزهای شیری برای حمایت از مالداران در ولسوالی فرخار


۹ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور حمایت از معیشت مالداران و بهبود وضعیت مالداری، روند توزیع بزهای شیری همراه با بسته‌های حمایوی آن در شماری از قریه‌های ولسوالی فرخار ولایت تخار  تطبیق گردید. این برنامه در هماهنگی با نهاد همکار و با همکاری مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی عملی شد.
بر اساس این برنامه، بزهای شیری دارای بزغاله و مواد خوراکه مورد نیاز به خانواده‌های واجد شرایط توزیع گردید تا زمینه تقویت تولیدات مالداری، به‌ویژه لبنیات، فراهم شود و سطح عاید مالداران بهبود یابد.
هم‌زمان با روند توزیع، برای دریافت‌کنندگان رهنمایی‌های لازم در زمینه‌های مختلف ارائه شد. این رهنمایی‌ها شامل آگاهی‌دهی در مورد امراض فصلی مواشی و اهمیت واکسیناسیون و دیورمینگ، شیوه‌های مناسب تغذیه و طرز تهیه یوریا ترتمنت، و همچنان اصول نسل‌گیری و مدیریت بهتر مواشی بود.
گفتنی است که مدیریت خدمات زراعتی در حاشیه تطبیق این برنامه، از جریان توزیع نظارت نموده تا روند اجرا مطابق معیارهای تعیین‌شده پیش برود و کمک‌ها به‌گونه شفاف به مستحقان برسد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۷ - ۱۲:۵۳
Background image

آغاز کمپاین ملی بهاری نهال شانی در ولایت کابل

۱۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۹ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
کمپاین ملی بهاری  نهال شانی سال ۱۴۰۵ هجری شمسی در محوطه انستتیوت  تعلیمات تخنیکی و مسلکی کابل با حضور مقام‌های محلی آغاز شد.
در این مراسم،. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۷ - ۱۲:۵۲
Background image

تبدیل و معرفی شماری از کارمندان ریاست مالی و حسابی  وزارت زراعت در بست‌های جدید

۱۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
براساس حکم مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، شش تن از کارمندان ریاست مالی و حساب این وزارت از بست‌های قبلی تبدیل و در بست‌های جدید تعیین گردیده و طی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۷ - ۱۱:۳۶
Background image

غرس ۵ هزار اصله نهال در ساحات واترشید مرکز دایکندی

۱۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی از تطبیق و نظارت پروژه‌ای تحت عنوان «غرس درختان مثمر به روش محلی و ایجاد مشاغل سبز» خبر می‌دهد که از سوی مؤسسه راه امید به. . .

بازگشت به خبرها