توزیع بزهای شیری برای حمایت از مالداران در ولسوالی فرخار

user-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۹ - ۱۲:۲۰
توزیع بزهای شیری برای حمایت از مالداران در ولسوالی فرخار


۹ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور حمایت از معیشت مالداران و بهبود وضعیت مالداری، روند توزیع بزهای شیری همراه با بسته‌های حمایوی آن در شماری از قریه‌های ولسوالی فرخار ولایت تخار  تطبیق گردید. این برنامه در هماهنگی با نهاد همکار و با همکاری مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی عملی شد.
بر اساس این برنامه، بزهای شیری دارای بزغاله و مواد خوراکه مورد نیاز به خانواده‌های واجد شرایط توزیع گردید تا زمینه تقویت تولیدات مالداری، به‌ویژه لبنیات، فراهم شود و سطح عاید مالداران بهبود یابد.
هم‌زمان با روند توزیع، برای دریافت‌کنندگان رهنمایی‌های لازم در زمینه‌های مختلف ارائه شد. این رهنمایی‌ها شامل آگاهی‌دهی در مورد امراض فصلی مواشی و اهمیت واکسیناسیون و دیورمینگ، شیوه‌های مناسب تغذیه و طرز تهیه یوریا ترتمنت، و همچنان اصول نسل‌گیری و مدیریت بهتر مواشی بود.
گفتنی است که مدیریت خدمات زراعتی در حاشیه تطبیق این برنامه، از جریان توزیع نظارت نموده تا روند اجرا مطابق معیارهای تعیین‌شده پیش برود و کمک‌ها به‌گونه شفاف به مستحقان برسد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۶:۴۴
Background image

برای ۳۴ دهقان در ولسوالی نهرشاهی بلخ پیاز زعفران توزیع شد


۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، با همکاری دفتر «دست‌به‌دست»، برای ۳۴ تن از دهقانان قریه سیاه‌گرد ولسوالی نهرشاهی، ۶ هزار و ۳۸۰ کیلوگرام پیاز زعفران توزیع کرد. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۶:۴۳
Background image

فعالیت‌های مؤسسه ریشه جهانی برای زندگی در بدخشان نظارت و ارزیابی شد


۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
هیأتی از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، از فعالیت‌ها و دستاوردهای مؤسسه ریشه جهانی برای زندگی (Global Roots)  در بخش تطبیق پروژه «باغچه خانگی» نظارت و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۶:۳۶
Background image

برای ۱۵۰ خانواده نیازمند در ولسوالی قوش‌تپه جوزجان مواد غذایی توزیع شد


۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
به‌منظور رسیدگی به مشکلات خانواده‌های بی‌بضاعت و نیازمند، برای ۱۵۰ خانواده در ولسوالی قوش‌تپه ولایت جوزجان، کوپن مواد غذایی توزیع شد.
این کمک‌ها از سوی ریاست زراعت،. . .

BACK TO NEWS