توزیع بزغاله‌های وطنی در شهرک بندر حیرتان

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۱۱:۴۸
توزیع بزغاله‌های وطنی در شهرک بندر حیرتان

۷جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در چارچوب برنامه توانمندسازی خانواده‌های فقیر، روند توزیع بزغاله‌های وطنی را در قریه سرچاه شهرک بندر حیرتان تطبیق نمود.
این برنامه با حضور نمایندگان ادارات مربوط، از جمله آمریت مالداری و صحت حیوانی و نماینده شهرک بندر حیرتان، و با همکاری یکی از نهادهای همکار اجرا گردید. هدف از تطبیق این برنامه، حمایت از خانواده‌های نیازمند، تقویت معیشت آنان و بهبود وضعیت مالداری در سطح محلی عنوان شده است.
در جریان این برنامه، بزغاله‌های وطنی میان خانواده‌های مستحق توزیع گردید و برای مستفیدین، مشوره‌های مسلکی در زمینه نگهداری، تغذیه و مراقبت صحی بزغاله‌ها ارائه شد تا از تلفات حیوانی جلوگیری شده و زمینه افزایش تولیدات مالداری فراهم گردد.
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ تأکید می‌ورزد که تطبیق چنین برنامه‌ها نقش مؤثر در کاهش فقر، ایجاد فرصت‌های معیشتی پایدار و تقویت سکتور مالداری در مناطق مختلف ولایت دارد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۷ - ۱۲:۵۳
Background image

آغاز کمپاین ملی بهاری نهال شانی در ولایت کابل

۱۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۹ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
کمپاین ملی بهاری  نهال شانی سال ۱۴۰۵ هجری شمسی در محوطه انستتیوت  تعلیمات تخنیکی و مسلکی کابل با حضور مقام‌های محلی آغاز شد.
در این مراسم،. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۷ - ۱۲:۵۲
Background image

تبدیل و معرفی شماری از کارمندان ریاست مالی و حسابی  وزارت زراعت در بست‌های جدید

۱۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
براساس حکم مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، شش تن از کارمندان ریاست مالی و حساب این وزارت از بست‌های قبلی تبدیل و در بست‌های جدید تعیین گردیده و طی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۷ - ۱۱:۳۶
Background image

غرس ۵ هزار اصله نهال در ساحات واترشید مرکز دایکندی

۱۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی از تطبیق و نظارت پروژه‌ای تحت عنوان «غرس درختان مثمر به روش محلی و ایجاد مشاغل سبز» خبر می‌دهد که از سوی مؤسسه راه امید به. . .

بازگشت به خبرها