توزیع ادویه ‌جات و وسائل صحی حیوانی در ولایت غور جهت تطبیق کمپاین مجادله علیه مرض تب کانگو 

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۱ - ۹:۵۱
توزیع ادویه ‌جات و وسائل صحی حیوانی در ولایت غور جهت تطبیق کمپاین مجادله علیه مرض تب کانگو 

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور جهت تطبیق واکسین مجادله علیه مرض تب کانگو(CCHF)  به منظور پیش‌گیری از شیوع مرض در شهر فیروزکوه و ولسوالی‌های پسابند، تولک، تیوره و چهار سده، بسته‌های صحی را توزیع نمود.
این وسائل در حضور داشت مولوی غلام محمد کاظم رئیس اداره زراعت، کارمندان زراعت و داکتروترنران توزیع گردید.
حین توزیع بسته‌های صحی رئیس زراعت تطبیق این پروگرام را به منظور جلوگیری از شیوع امراض و آفات نوع تب کانگو مهم و حیاتی عنوان نمود و از داکتر وترنران موظف خواست تا جهت بهبود صحت مواشی این پروگرام را به گونه اساسی و مسلکی تطبیق نمایند.
 این در حالیست که پروگرام یاد شده توسط پنج تن از داکتران وترنران موظف بخش صحت حیوانی در ولسوالی‌های متذکره در طی دو هفته تطبیق و به تعداد ۲۰۰۰ محل نگهداری حیوانات دوا پاشی می‌گردد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۱
Background image

بررسی چالش‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی در ولایت هرات

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور بررسی مشکلات و نگرانی‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی با حضور مولوی فخرالدین نقشبندی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات و مسئولان شرکت‌های. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۰
Background image

نظارت از روند بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی محمد عظیم طارق رئیس تنظیم ساحات حفاظت‌شده و سرپرست ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از روند کار پروژه بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۰:۲۲
Background image

آغاز روند توزیع کارت برای دریافت تخم‌های اصلاح‌شده به ۱۵۰۰ دهقان در ولایت خوست

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع کارت به‌منظور دریافت تخم‌های اصلاح‌شده برای ۱۵۰۰ دهقان مستحق در سه واحد مربوط به مرکز ولایت خوست، تحت نظارت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت آغاز شد. . .

BACK TO NEWS