توزیع ادویه ‌جات و وسائل صحی حیوانی در ولایت غور جهت تطبیق کمپاین مجادله علیه مرض تب کانگو 

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۱ - ۹:۵۱
توزیع ادویه ‌جات و وسائل صحی حیوانی در ولایت غور جهت تطبیق کمپاین مجادله علیه مرض تب کانگو 

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور جهت تطبیق واکسین مجادله علیه مرض تب کانگو(CCHF)  به منظور پیش‌گیری از شیوع مرض در شهر فیروزکوه و ولسوالی‌های پسابند، تولک، تیوره و چهار سده، بسته‌های صحی را توزیع نمود.
این وسائل در حضور داشت مولوی غلام محمد کاظم رئیس اداره زراعت، کارمندان زراعت و داکتروترنران توزیع گردید.
حین توزیع بسته‌های صحی رئیس زراعت تطبیق این پروگرام را به منظور جلوگیری از شیوع امراض و آفات نوع تب کانگو مهم و حیاتی عنوان نمود و از داکتر وترنران موظف خواست تا جهت بهبود صحت مواشی این پروگرام را به گونه اساسی و مسلکی تطبیق نمایند.
 این در حالیست که پروگرام یاد شده توسط پنج تن از داکتران وترنران موظف بخش صحت حیوانی در ولسوالی‌های متذکره در طی دو هفته تطبیق و به تعداد ۲۰۰۰ محل نگهداری حیوانات دوا پاشی می‌گردد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۰:۳۶
Background image

آغاز کمپاین واکسیناسیون حیوانات در ولایت بادغیس

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون حیوانات به‌منظور پیشگیری و کنترول بیماری‌های حیوانی، از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، با همکاری مؤسسات سکتور زراعت و مالداری در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۹:۱
Background image

احیای طبیعی یک جنگل چهار هکتاری در ولایت فراه

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
یک جنگل به مساحت چهار هکتار در مربوطات مرکز ولایت فراه، در پی بارندگی‌های سال گذشته و تلاش‌های دوامدار پرسونل آمریت منابع طبیعی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۸:۳۰
Background image

بازدید هیئت ایرانی از نمایشگاه بین‌المللی محصولات زراعتی و مالداری افغانستان

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئت عالی‌رتبه جمهوری اسلامی ایران به سرپرستی غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی ایران، با حضور مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها