توزیع اجازه‌نامه‌های موقت برای فارمداران و شرکت‌های خدمات مرغداری در ولایت تخار

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۲ - ۱۵:۴۱
توزیع اجازه‌نامه‌های موقت برای فارمداران و شرکت‌های خدمات مرغداری در ولایت تخار

۱۲ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، فرآیند توزیع اجازه‌نامه‌های موقت برای فارمداران و شرکت‌های فعال در حوزه‌های پرورش ماهی، زنبور عسل، مرغداری و خدمات وابسته را آغاز کرده است.
به گفته مسوولان ریاست زراعت تخار تاکنون ۱۲ اجازه‌نامه برای فارمداران و شرکت‌های تولیدی در مرکز ولایت و ۲۶ اجازه‌نامه در ولسوالی‌ها توزیع شده است. این روند ادامه خواهد داشت.
فارمداران و شرکت‌های تولیدی و خدماتی موظفند با ارائه کاپی تذکره تابعیت و چهار قطعه عکس به آمریت مالداری و صحت حیوانی (در مرکز) یا مدیریت‌های خدمات زراعتی (در ولسوالی‌ها) مراجعه کرده و اجازه‌نامه فعالیت خود را دریافت کنند. در غیر این صورت، فعالیت آن‌ها متوقف خواهد شد.
این اقدام با هدف نظارت بر استانداردهای فعالیت‌های تولیدی و خدماتی در بخش مالداری و صحت حیوانی انجام شده است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۱۴:۲۸
Background image

آغاز کمپاین واکسین انتروتوکسیمیا در ولایت فاریاب

۱۵ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون بیماری انتروتوکسیمیا در ولایت فاریاب به گونه رسمی آغاز شد. این برنامه با همکاری دفتر کمیته هالند (DCA) و در هماهنگی نزدیک با آمریت مالداری و صحت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۱۴:۶
Background image

آغاز کمپاین پیشگیری از تب گانگو در ولایت خوست

۱۵ تله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ رَبِیعُ الْثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست کمپاین پیشگیری از بیماری تب گانگو را به صورت رسمی آغاز کرد.
این کمپاین با حمایت مالی بودجه توسعه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۱۴:۳
Background image

آغاز توزیع تخم بذری گندم و کود کیمیاوی در ولسوالی درایم بدخشان

۱۵ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
به هدف بهبود حاصلات گندم و تأمین امنیت غذایی، کمپاین کشت خزانی گندم در ولسوالی درایم ولایت بدخشان آغاز گردید. این برنامه از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بدخشان. . .

بازگشت به خبرها