توزیع  بز شیری و مواد خوراکه آن برای صد تن در غور 

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۱/۱۰/۱۱ - ۱۱:۳۲
توزیع  بز شیری و مواد خوراکه آن برای صد تن در غور 

توزیع دو صد بز شیری همرا با دو صد بوری علوفه متراکم حیوانی برای  صد تن از مستحقین در فیروز کوه مرکز ولایت غور از طریق مؤسسه افغان اید با همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور. 
 این شمار بز های شیری با حضور داشت  مولوی محمد زمان قتیبه آمر امور زراعتی این اداره، نماینده مقام ولایت، برای 100 تن از مستحقین که قبلا  سروی و شناسایی گردیده بوده اند برای فی نفر از مستحقین 2 رس بز شیری و 100کیلو گرام علوفه ای  متراکم حیوانی توزیع و مساعدت گردیده است.
در مجموعه از طریق این برنامه به تعداد  200راس بز شیری و200 بوری علوفه متراکم حیوانی برای مستحقین واجد شرایط مربوط فیروزکوه  کمک و مساعدت گردیده است که هدف از تطبیق این پروژه ترویج مالداری، ایجاد مصئونیت غذای  و رشد اقتصادی خانواده های فقیر و نیازمند  می باشد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۴:۴۹
Background image

بهره‌برداری از چکدم‌ها و حوض‌های ذخیره آب در فاریاب برای تقویت مدیریت منابع آبی

۱۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۳ شوال ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب با همکاری یک نهاد همکار، پروژه اعمار دو باب چکدم و دو حوض ذخیره آب را به هدف بهبود مدیریت منابع آبی و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۴:۴۷
Background image

آغاز پاک‌کاری کانال‌ها و جوی‌های فارم تحقیقاتی باغ ذخیره تالقان در تخار

۱۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۳ شوال ۱۴۴۶ هـ.ق
کار عملی پاک‌کاری کانال‌ها و جوی‌های فارم تحقیقاتی باغ ذخیره تالقان ولایت تخار با حضور قاری قطب‌الدین دهنوی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری تخار آغاز شد. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۴:۴۶
Background image

بازدید و نظارت از فارم‌های گاوداری جدید در ولایت فراه

۱۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۳ شوال المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق
به ادامه برنامه‌های ترویجی و نظارتی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه، از چهار باب فارم گاوداری جدیدالتأسیس در این ولایت بازدید و نظارت. . .

بازگشت به خبرها