تلاش جهت انسجام عواید وزارت زراعت 

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۰ - ۱۲:۰
تلاش جهت انسجام عواید وزارت زراعت 

۱۰ میزان ۱۴۰۲ هـ.ش
جلسه‌ی به رهبری مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت به هدف انسجام عواید و تعین سرنوشت عواید جمع آوری شده از آدرس توزیع جواز فعالیت ادویه فروشی‌های پرچون برگزار شد.
در این جلسه‌ فیصله صورت گرفت که الی نافذ شدن مقرره مربوط جواز فعالیت آفت کش‌های زراعتی یک پیشنهادی به مقام ریاست الوزراء پیشکش گردد که بر مبنای آن به وزارت مالیه وظیفه بسپارد که  یک کود مشخص ترتیب نموده و عوایدی که از آدرس جواز فعالیت ادویه فروشی‌های زراعتی قبلا بدست آمده و یا از این به بعد جمع آوری می‌گردد را در آن به گونه امانت نگهداری کند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۷
Background image

وزارت زراعت زمین را به اداره تنظیم امور زندان‌ها انتقال داد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری، رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد زمین‌ها، حافظ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۴
Background image

سمینار آموزشی سه‌روزه به منظور ارتقای سطح علمی کارمندان در ریاست اراضی برگزار شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
به منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی و افزایش سطح دانش کارمندان، سمینار آموزشی سه‌روزه‌ای در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید.
این سمینار از سوی ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم ولایت کابل

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، به منظور ترویج روش‌های معیاری کشت و افزایش حاصلات زراعتی، ۱۴۴ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده بذری جواری را همراه با ۹۰۰ کیلوگرام کود. . .

بازگشت به خبرها