تلاش‌ها جهت نهایی سازی طرح پنج ساله معیشت بدیل

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۴/۲۱ - ۱۲:۵۳
تلاش‌ها جهت نهایی سازی طرح پنج ساله معیشت بدیل

۲۱ سرطان ۱۴۰۳ هـ.ش
جلسه کمیته نهایی سازی طرح پنج ساله معیشت بدیل به رهبری مولوی نصرت الله طلحه رییس عمومی انستتیوت تحقیقات زراعتی وزارت زراعت با حضور شماری از روئسا، مشاورین و متخصصین وزارت زراعت برگزار شد.
این جلسه  مطابق به هدایت مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری به منظور شامل سازی نظریات کمیسون اداری معاونیت اداری ریاست الوزرا امارت اسلامی افغانستان در طرح پنج ساله معیشت بدیل برگزار شده بود که در جریان آن حاضرین نظریات شان را جهت بهبود طرح متذکره بیان نمودند.
طرح پنچ ساله معیشت بدیل به اساس فرمان عالیقدر امیرالمومنین حفظه الله تعالی در مورد ممنوعیت کشت کوکنار به منظور ارایه معیشت بدیل و معرفی جاگزین‌های کشت کوکنار و نباتات مولد مواد مخدر برای دهاقین از سوی وزارت زراعت ترتیب شده است که شامل تطبیق پروژه‌‌های معیشت بدیل برای تقویت و همکاری اقتصادی دهاقین و تشویق به کشت محصولات مشروع و متنوع می‌باشد که شامل فعالیت‌ها در بخش زراعت، مالداری، منابع طبیعی و آبیاری می‌باشد.
طرح متذکره پس از آنکه به کمیسون اداری معاونیت اداری ریاست الوزرا پیشکش شد، کمیسون متذکره نظریات مشخصی را جهت اصلاح و بهبود آن ذکر کردند که بر همان اساس مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری کمیته‌ مشخصی را جهت اصلاح و نهایی سازی آن وظیفه سپرد تا آن را نهایی سازند.
این جلسه در دفتر حشمت الله شهرانی مشاور مقام وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شده بود.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۱۶ - ۱۲:۴۶
Background image

در کندهار، ۱۰۰ هزار رأس مواشی علیه بیماری کانگو واکسین و ۴۵۰۰ فارم مالداری ضدعفونی شد

۱۶ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار با همکاری اداره غذا و زراعت سازمان ملل متحد، به‌منظور جلوگیری از شیوع بیماری کانگو، کمپاین گسترده وقایوی را در شهر کندهار و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۱۶ - ۱۲:۴۲
Background image

هیئت ریاست ذخایر استراتژیک وزارت زراعت وضعیت گدام‌های گندم بدخشان را بررسی کرد

۱۶ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از ریاست عمومی ذخایر استراتژیک وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور بررسی و ارزیابی وضعیت گدام‌های استراتژیک و گندم‌های ذخیره‌شده، با مولوی امان‌الله حسن،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۱۶ - ۱۱:۳۲
Background image

رئیس زراعت کندهار با مسئولان مؤسسات همکار نشست سکتوری برگزار کرد

۱۶ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۱ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
در تالار جلسات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، نشست سکتوری به ریاست مولوی عبدالرشید منیب، رئیس زراعت این ولایت، با حضور. . .

بازگشت به خبرها