تلاش‌ها جهت نهایی سازی طرح پنج ساله معیشت بدیل

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۴/۲۱ - ۱۲:۵۳
تلاش‌ها جهت نهایی سازی طرح پنج ساله معیشت بدیل

۲۱ سرطان ۱۴۰۳ هـ.ش
جلسه کمیته نهایی سازی طرح پنج ساله معیشت بدیل به رهبری مولوی نصرت الله طلحه رییس عمومی انستتیوت تحقیقات زراعتی وزارت زراعت با حضور شماری از روئسا، مشاورین و متخصصین وزارت زراعت برگزار شد.
این جلسه  مطابق به هدایت مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری به منظور شامل سازی نظریات کمیسون اداری معاونیت اداری ریاست الوزرا امارت اسلامی افغانستان در طرح پنج ساله معیشت بدیل برگزار شده بود که در جریان آن حاضرین نظریات شان را جهت بهبود طرح متذکره بیان نمودند.
طرح پنچ ساله معیشت بدیل به اساس فرمان عالیقدر امیرالمومنین حفظه الله تعالی در مورد ممنوعیت کشت کوکنار به منظور ارایه معیشت بدیل و معرفی جاگزین‌های کشت کوکنار و نباتات مولد مواد مخدر برای دهاقین از سوی وزارت زراعت ترتیب شده است که شامل تطبیق پروژه‌‌های معیشت بدیل برای تقویت و همکاری اقتصادی دهاقین و تشویق به کشت محصولات مشروع و متنوع می‌باشد که شامل فعالیت‌ها در بخش زراعت، مالداری، منابع طبیعی و آبیاری می‌باشد.
طرح متذکره پس از آنکه به کمیسون اداری معاونیت اداری ریاست الوزرا پیشکش شد، کمیسون متذکره نظریات مشخصی را جهت اصلاح و بهبود آن ذکر کردند که بر همان اساس مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری کمیته‌ مشخصی را جهت اصلاح و نهایی سازی آن وظیفه سپرد تا آن را نهایی سازند.
این جلسه در دفتر حشمت الله شهرانی مشاور مقام وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شده بود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۵:۳۳
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان سازمان غذایی جهان

۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دیداری با مسئولان سازمان غذایی جهان (WFP)، در مورد گسترش همکاری‌ها، هماهنگی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۵:۳۱
Background image

رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت روند مدیریت و جمع‌آوری عواید در بلخ را بررسی کرد

۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۶ رَبیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی ضیاءالدین واقف، رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی خویش به ولایت بلخ، با مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۴:۴۷
Background image

جلسه هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان ولایتی برگزار شد

۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه آنلاین هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان پلان و پالیسی، احصائیه زراعتی، انکشاف سکتور خصوصی، نظارت و. . .

BACK TO NEWS