تلاش‌ها برای مهار آب‌های بارانی؛ کار ساخت چک‌دم جدید در ژړۍ کندهار ۵۰ درصد تکمیل شد

qiam_amin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۱۰:۱۲
تلاش‌ها برای مهار آب‌های بارانی؛ کار ساخت چک‌دم جدید در ژړۍ کندهار ۵۰ درصد تکمیل شد

۱۲ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۱۳ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

با تمویل بودجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و تحت رهبری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار، کار ساخت یک چک‌دم جدید به ارزش ۶ میلیون افغانی در منطقه باغ عمری ولسوالی ژړۍ این ولایت آغاز شده که تا اکنون ۵۰ درصد پیشرفت فزیکی دارد.

مسئولان ریاست زراعت کندهار می‌گویند این چک‌دم در آینده نزدیک با معیارهای فنی و کیفیت بلند تکمیل و به بهره‌برداری سپرده خواهد شد که با تکمیل آن، حدود ۵۰ هزار متر مکعب آب برای مردم محل ذخیره می‌شود.

هدف از اعمار چک‌دم‌ها مهار و ذخیره آب‌های بارانی، بلند بردن سطح آب‌های زیرزمینی، جلوگیری از خسارات ناشی از سیلاب‌ها، کاهش مشکلات آبی دهقانان و مالداران و مبارزه با خشک‌سالی است.

قابل یادآوری است که هم‌اکنون در منطقه کندلان ولسوالی کښته شاولیکوټ کندهار نیز یک چک‌دم بزرگ دیگر به ارزش بیش از ۱۸.۵ میلیون افغانی در حال ساخت می‌باشد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۰ - ۱۵:۲۳
Background image

آغاز کمپاین کیمیاوی علیه آفات نباتی در ولسوالی شتل پنجشیر

۳۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر از آغاز کمپاین کیمیاوی علیه آفات نباتی «مور پت‌دار (خیمه‌ساز)» در حوزه چیلانک ولسوالی شتل خبر می‌دهد.
به اساس معلومات، این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۰ - ۱۳:۲
Background image

برگزاری نشست مهم با دفتر «داکار» در کندز پیرامون تطبیق و پیشرفت پروژه‌های انکشافی زراعتی

۳۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق
رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، مولوی نیاز محمد عابد، در دیدار با دادالله، مسئول دفتر «داکار» برای زون شمال و شمال‌شرق، پیرامون پروژه‌های. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۰ - ۱۲:۱۹
Background image

ادامه کمپاین مبارزه با ملخ در سرپل و پاک‌سازی بیش از ۶۰۰ هکتار زمین

۳۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل از ادامه کمپاین مبارزه با ملخ در این ولایت خبرداده و می گویند که بیش از 600 هکتار زمین از وجود ملخ پاک‌سازی شده است.
به. . .

بازگشت به خبرها