تلاش‌های عملی بر توسعه جنگلات در پنجشیر 

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۹/۱۷ - ۱۳:۳۷
تلاش‌های عملی بر توسعه جنگلات در پنجشیر 

۱۷ قوس ۱۴۰۱ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر از تلاش‌های عملی بر احیای مجدد جنگلات در این ولایت خبر می‌دهد.
حافظ عبدالمجیب مشفق رئیس زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر گفت که کار برنامه کاشت جنگلات عملاً از طریق بذر مستقیم خسته بادام‌تلخک و تخم بلوط در مربوطات ولسوالی عنابه این ولایت آغاز شد.
وی افزود که دراین برنامه ده کیلو گرام خسته بادام‌تلخک و هفت کیلو گرام تخم بلوط در موازی «۱۱.۶» هکتار تپه‌های هموار در روستاهای موسوم به قلعه میران‌شان و زمانکور ولسوالی عنابه این ولایت مستقیم بذر شد.

او علاوه کرد که از این ساحات در گذشته نیز به عنوان جنگل نام‌برده شده‌است و ثبت در دفترچه‌های زراعتی پنجشیر میباشد، اما بنابر مرور و زمان و وقوع حوادث طبیعی این جنگلات تخریب شده‌اند.
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر گفت که برنامه احیای مجدد جنگلات با همکاری کمیته های حفاظت از جنگلات از طرف ریاست زراعت در سطح پنجشیر به پیش میرود. 
وی اظهار داشته تاکید کرد که ریاست زراعت در برنامه های مدون و طرح شده اساسی خود در نظر دارد تا همه داشته‌های منابع طبیعی و سرسبزی را متم‌رکز به تپه‌های تزئینی دو طرف جاده عمومی این ولایت نماید.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۸ - ۱۱:۴۲
Background image

در مرکز تحقیقاتی باغداری ننگرهار، تحقیقات کیفی روی ۱۲ واریتی لوکات انجام شد

۲۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ ذوالحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در مرکز تحقیقاتی باغداری مربوط مدیریت عمومی تحقیقات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، تحقیقات کیفی روی ۱۲ واریتی مختلف لوکات انجام شده. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۶:۳
Background image

پروژه بهبود معیشت و تقویت تاب‌آوری در افغانستان برای سه سال دیگر تمدید شد

۲۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مسوولان موسسه افغان اید می‌گویند، پروژه «ترویج بهبود معیشت و تقویت تاب‌آوری در جوامع آسیب‌پذیر افغانستان» که پیش از این برای یک سال در شش ولایت کشور تطبیق شده بود، برای. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۵:۵۹
Background image

جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی وادی ننگرهار برگزار شد

۲۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی وادی ننگرهار به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان وزارت‌های مالیه، صنعت و تجارت،. . .

بازگشت به خبرها