تلاش‌های عملی بر توسعه جنگلات در پنجشیر 

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۹/۱۷ - ۱۳:۳۷
تلاش‌های عملی بر توسعه جنگلات در پنجشیر 

۱۷ قوس ۱۴۰۱ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر از تلاش‌های عملی بر احیای مجدد جنگلات در این ولایت خبر می‌دهد.
حافظ عبدالمجیب مشفق رئیس زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر گفت که کار برنامه کاشت جنگلات عملاً از طریق بذر مستقیم خسته بادام‌تلخک و تخم بلوط در مربوطات ولسوالی عنابه این ولایت آغاز شد.
وی افزود که دراین برنامه ده کیلو گرام خسته بادام‌تلخک و هفت کیلو گرام تخم بلوط در موازی «۱۱.۶» هکتار تپه‌های هموار در روستاهای موسوم به قلعه میران‌شان و زمانکور ولسوالی عنابه این ولایت مستقیم بذر شد.

او علاوه کرد که از این ساحات در گذشته نیز به عنوان جنگل نام‌برده شده‌است و ثبت در دفترچه‌های زراعتی پنجشیر میباشد، اما بنابر مرور و زمان و وقوع حوادث طبیعی این جنگلات تخریب شده‌اند.
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر گفت که برنامه احیای مجدد جنگلات با همکاری کمیته های حفاظت از جنگلات از طرف ریاست زراعت در سطح پنجشیر به پیش میرود. 
وی اظهار داشته تاکید کرد که ریاست زراعت در برنامه های مدون و طرح شده اساسی خود در نظر دارد تا همه داشته‌های منابع طبیعی و سرسبزی را متم‌رکز به تپه‌های تزئینی دو طرف جاده عمومی این ولایت نماید.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳۰ - ۱۴:۵۷
Background image

تثبیت موازی یک‌هزار جریب زمین برای ساخت سردخانه‌های عصری در دایکندی


۳۰ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
در راستای تطبیق حکم مقام عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی مبنی بر تثبیت موازی یک‌هزار جریب زمین جهت ایجاد و ساخت سردخانه‌های عصری، روند تثبیت زمین‌های مورد نظر در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳۰ - ۹:۲۶
Background image

سفر وزیر زراعت به سمنگان برای آغاز روند توزیع گندم و کمک نقدی به مهاجرین بازگشته

۲۹ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
بر اساس هدایت عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی، روند توزیع گندم از ذخایر وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و کمک‌های نقدی برای مهاجرین بازگشته  به کشور، طی مراسمی با. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۹ - ۱۲:۲۰
Background image

سفر رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز به ولسوالی چهاربرجک

۲۹ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی نیازمحمد وهاج رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز، به‌منظور بررسی وضعیت امور زراعتی، مالداری و منابع طبیعی، به ولسوالی چهاربرجک سفر نمود.
در جریان این سفر،. . .

بازگشت به خبرها