تقویت کلینیک‌های حیوانی در ننگرهار با هزینه بیش از سه میلیون افغانی

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۹ - ۱۱:۱۹
تقویت کلینیک‌های حیوانی در ننگرهار با هزینه بیش از سه میلیون افغانی

۲۹ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ ذُو الحِجَّةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با همکاری تخنیکی اداره مهاجرین دنمارک و کمک مالی اتحادیه اروپا و اداره انکشافی سویس، به منظور تقویت کلینیک‌های حیوانی در ولسوالی‌های سپین‌غر، اچین و هسکه‌مینه این ولایت، تجهیزات تخنیکی به ارزش سه میلیون و ۳۸۹ هزار و ۷۶۵ افغانی توزیع گردید.
مولوی عبدالستار محمد رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار گفت که با همکاری اداره مهاجرین دنمارک، برای ۹ باب کلینیک حیوانی در این سه ولسوالی کمک صورت گرفته است.
وی افزود که برای هر کلینیک، ۶۷ قلم وسایل مختلف وترنری، لوجستیکی، تجهیزات نگهداری واکسین و سایر وسایل ضروری به ارزش ۳۷۶ هزار افغانی فراهم گردیده است.
رئیس زراعت ننگرهار به داکتران وترنر توصیه کرد تا در حفظ و نگهداری وسایل دقت نموده و خدمات بهتر را برای مالداران ارائه کنند.
منیر احمد منیب مسئول برنامه‌های زون شرق اداره مهاجرین دنمارک گفت که این اداره افزون بر حمایت از کلینیک‌های حیوانی در ولسوالی‌های یادشده، در بخش‌های مختلف زراعت و مالداری نیز با دهاقین و مالداران همکاری کرده است.
او افزود که به هدف ارائه خدمات بهتر در کلینیک‌ها، برای ۹ تن از داکتران وترنر نیز آموزش‌های مسلکی ارائه شده است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۸ - ۱۳:۵۲
Background image

جلسه تسلیمی فاز اول پروژه کانال قوش تپه به اداره امور برگزار شد

جلسه مشترک میان مسوولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، ریاست عمومی اداره امور و شرکت انکشاف ملی به منظور بررسی روند تسلیمی فاز اول پروژه کانال قوش تپه به اداره امور، در وزارت زراعت. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۸ - ۱۳:۵۰
Background image

برای ده تَن دهقان در ولسوالی چهاربولک ولایت بلخ ماش و کودکیمیاوی توزیع شد

۱۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ ذُوالحجّة ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت ولایت بلخ، در همکاری موسسه «W.H.H»، برای ده تَن از دهاقین در ولسوالی چهاربولک ولایت بلخ ماش و کودکیمیاوی توزیع نموده است.
برای هر. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۸ - ۱۳:۴۶
Background image

راه‌اندازی کمپاین مبارزه با آفات نباتی در ولایت بامیان

۱۸ جوزا ۱۴۰۵
۲۲ ذُوالحجّة ۱۴۴۷ هـ.ق
کارمندان حفاظه نباتات و قرنطین ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان کمپاین مجادله کیمیاوی علیه آفات نباتی را در ساحات مرکز بامیان راه‌اندازی. . .

بازگشت به خبرها