تغییرات مدیریتی در ریاست مالی و حسابی وزارت زراعت بهمنظور بهبود خدمات اداری

ریاست مالی و حسابی وزارت زراعت، به هدف بهبود خدمات اداری، ارتقای کیفیت اجراآت و افزایش هماهنگی در امور مالی، تغییرات مدیریتی را در سطح آمرین این ریاست به اجرا گذاشت.
این تغییرات که با پیشنهاد ریاست مالی و حسابی و حکم مقام وزارت انجام شد، نقش مهمی در تقویت انسجام و تبادل تجارب در میان مسئولان داشته و به ارتقای شفافیت و کارآمدی در اجرای مسئولیتهای مالی کمک خواهد کرد.
بر اساس این تغییرات، سید محمد شارق از آمریت بودجه به آمریت برنامه دوم، عزتالله مخلص از آمریت برنامه اول به آمریت برنامه سوم، غلام حضرت عثمانی از آمریت برنامه دوم به آمریت برنامه چهارم، حامد شفیق از آمریت برنامه سوم به آمریت بودجه و دوست محمد پوپل از آمریت برنامه چهارم به آمریت برنامه اول منصوب شدند طی برنامهای که در ریاست مالی و حسابی برگزار شده بود مولوی ضیاءالدین واقف برای آمرین جدید آرزوی موفقیت در انجام وظایف محوله کرده و تاکید بر اراییه خدمات بیشتر کرد.