تطبیق واکسین بیماری سگ دیوانه در ولایت میدان وردگ آغاز شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۱ - ۱۵:۳۰
تطبیق واکسین بیماری سگ دیوانه در ولایت میدان وردگ آغاز شد

۲۱ دلو ۱۴۰۴ هـ‌ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت میدان وردگ از تطبیق موفقانه ۱۵۰ دوز واکسین ضد بیماری سگ دیوانه (ربیس) در ولسوالی‌های سیدآباد، نرخ، چک و مرکز این ولایت خبر داد.
به اساس راپورهای رسیده از کلینیک‌های سکتوری و سیستم سرویلانس ریاست صحت عامه در مورد شیوع بیماری ربیس، تیم‌های مسلکی شامل داکتر عبدالقدیر، کارشناس تعقیب و تحقیق شیوع امراض، و داکتر نسیم سلطانی، عضو مسلکی پاسخ‌دهی امراض، به این ولایت معرفی گردیدند. این تیم پس از هماهنگی با ریاست زراعت و آمریت سرویلانس صحت عامه، در قریه‌هایی که واقعات مثبت گزارش شده بود، علاوه بر ارایه رهنمایی و مشوره به خانواده‌های متضرر، ۱۵۰ دوز واکسین ضد ربیس را در سگ‌های خانگی تطبیق نمودند.
مسئولان می‌گویند که برنامه به‌گونه موفقانه تکمیل شده، اما با توجه به این‌که ولایت میدان وردگ بر اساس راپورها بلندترین ارقام واقعات مثبت بیماری سگ دیوانه را دارد، پیشنهاد شده است تا در آینده نزدیک حدود ۴۰۰۰ دوز واکسین دیگر در سطح ولایت فراهم گردد.
به گفته مسئولان، در صورت فراهم‌شدن این مقدار واکسین، یک کمپاین منظم ثبت، راجستر و توزیع کارت واکسین برای سگ‌های خانگی راه‌اندازی خواهد شد تا از شیوع بیشتر این بیماری خطرناک جلوگیری صورت گیرد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۷
Background image

وزارت زراعت زمین را به اداره تنظیم امور زندان‌ها انتقال داد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری، رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد زمین‌ها، حافظ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۴
Background image

سمینار آموزشی سه‌روزه به منظور ارتقای سطح علمی کارمندان در ریاست اراضی برگزار شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
به منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی و افزایش سطح دانش کارمندان، سمینار آموزشی سه‌روزه‌ای در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید.
این سمینار از سوی ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم ولایت کابل

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، به منظور ترویج روش‌های معیاری کشت و افزایش حاصلات زراعتی، ۱۴۴ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده بذری جواری را همراه با ۹۰۰ کیلوگرام کود. . .

بازگشت به خبرها